به گزارش خبرگزاری مهر، سیامک ره پیک رئیس پژوهشکده شورای نگهبان در حاشیه اختتامیه نخستین دوره مسابقه شبیه سازی شورای نگهبان برگزاری این مسابقه را کاری بدیع در شورای نگهبان دانست که ثمرات بسیار خوبی داشت و با آنکه نخستین تجربه بود شور و حال بسیاری میان دانشجویان و دانشگاهیان ایجاد کرد.
وی استعدادیابی و شناسایی ظرفیت دانشجویان و نخبگان در مباحث مرتبط با وظایف شورای نگهبان را از دستاوردهای برگزاری این مسابقه شبیه سازی برشمرد و افزود: جامعه علمی ما نیز با اقدامات شورای نگهبان آشنا شدند و افکار عمومی و نخبگان میتوانند به پیشبرد اهداف شورا کمک کنند.
ره پیک با اشاره به وظایف مهم شورای نگهبان به ویژه در حوزه نظارت بر قانون گذاری و برگزاری انتخابات گفت: در این دوره از شبیه سازی شورای نگهبان به بخشی از وظایف این شورا پرداخته شد و با آنکه تصمیم نداشتیم این مسابقه توسعه یابد، اما حضور ۴۰۰ نفر از دانشجویان و استادان در این مسابقه تصویر بسیار خوبی از ارتباط میان بخش علمی شورا با جامعه دانشگاهی را نشان داد که امیدوارم ادامه یابد.
این عضو حقوقدان شورای نگهبان درباره برگزاری دومین مسابقه شبیه سازی شورای نگهبان با محتوای شبیه سازی عملکرد فقها اظهار داشت: این یک ایده و پیشنهاد است که البته قابل انجام نیز هست. درباره وظیفه نظارت بر انتخابات ممکن است در سطح افکار عمومی و نیز در میان دانشگاهیان و نخبگان پرسشها و ابهاماتی باشد که ما از این شیوه میتوانیم برای پاسخگویی به آن استفاده کنیم به نحوی که نخبگان مستقیم در این حوزه وارد قضاوت شوند و اینگونه شبیه سازی در روشن کردن کارویژه های شورای نگهبان بسیار مؤثر است که برنامه ریزی میکنیم تا در آینده این کار انجام شود.
وی افزود: در بخش بررسیهای فقهی نیز این اثرگذاری وجود دارد و ما باید با فقهای شورای نگهبان بیشتر در این باره صحبت کنیم تا مساعدت شود و در این حوزه نیز بتوانیم استعدادیابی بیشتری کنیم.
نظر شما