ابراهیم صالحی عمران در حاشیه رونمایی از خودروی برقی " دماوند" توسط دانشجویان دانشکده علامه حسن زاده آمل در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای هر طرح تولیدی در حوزه دانشجویی ۴ تا ۵ میلیون تومان کمک نقدی و برخی حمایتهای تجهیزاتی خواهد شد.
وی افزود: در گذشته فقط طرحهای پژوهشی و اساتید مورد مورد حمایت مالی دانشگاه قرار میگرفت که با مصوبه جدید هیئت امنای دانشگاه فنی وحرفه ای، از طرحهای تولیدی دانشجویان نیز حمایت کامل خواهد شد.
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای کشور، همچنین از انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه فنی و حرفهای با صندوق نوآوری و معاونت علمی وفناوری نهاد ریاست جمهوری خبر داد واضافه کرد: در سال جاری که از سوی رهبر معظم انقلاب به سال رونق تولید نامگذاری شده در راستای تجاری سازی طرحهای تولیدی وخلاقانه اقدام خواهد شد.
صالحی عمران ادامه داد، آموزشهای دانشگاه فنی و حرفهای برپای محصول و تولید محور است و فرق اساسی این دانشگاه با دیگر دانشگاههای دیگر و سنتی در کشور که به مباحث نظری و تئوری تاکید و وابسته است، بر رشتههای عملی و مهارتی هدف گذاری شده و تاکید دارد.
وی افزود: در سالهای اخیر و به خصوص در دو سال گذشته به دانشجویان این واحد اقتصادیترین نوع آموزشها را ارائه میشود. آموزشهایی که منجر به تولید یک محصول برای ایجاد اشتغال و رونق تولید و تحول در این بخش شود.
ادامه تحقیقات طرحهای نیمه کاره
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای همچنین با اشاره به اینکه طرحهای زیاد تحقیقاتی توسط دانشجویان و اساتید این دانشگاه درحال انجام است، گفت: شماری از این طرحها در قالب تحقیقاتی در نمایشگاه سال گذشته عرضه و رونمایی شد و برای تولید اولیه آن نیز با حمایتهای دانشگاه در حال شکل گیری است.
صالحی عمران، بیشتر طرحهای تحقیقاتی در حال انجام در سطح مراکز و دانشکدههای زیرپوشش فنی و حرفهای کشور را در زمینههای فنی و الکترونیک، برق، مکانیک ومکانیک خودرو اعلام کرد و افزود: بیشتر سرمایه گذاریهای اختصاصی که از سال گذشته شروع شده و همچنان نیز به آن توجه ویژه نیز میشود، در کارگاههایی است که یک ایده تبدیل به محصول و تجاری سازی میشود.
افزایش ۱۰ هزارنفری شماردانشجویان
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور به تحصیل بیش از ۱۶۰ هزار دانشجو در حدود ۱۷۳ آموزشگاه و مرکز زیر نظر این دانشگاه در مراکز استانها و شهرهای بزرگ خبر داد و گفت: البته برخی تقاضای توسعه مراکز و آموزشکدهها در استانها وجود دارد که راه اندازی شماری از آنها در برنامه این دانشگاه قرار دارد.
وی یادآور شد، که با برنامههای مهارتی و تاکید بر آموزشهای عملی در رشتههای مختلف فنی و حرفهای پیش بینی میشود بیش از ۱۰ هزار دانشجو در ورودی سال تحصیلی ۹۸-۹۹ به شمار دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای کشور اضافه شود.
نظر شما