عبدالرضا باقری در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اصلاح آئین نامه ارتقا اساتید گفت: آئین نامه ارتقای اساتید در سال ۹۴ تصویب شده و هنوز زمان زیادی از تصویب آن نمیگذرد.
وی ادامه داد: تغییر اساسی در آئین نامه ارتقا مد نظر نبوده و فقط رفع نقص و تکمیل ماده ۳ آئین نامه ارتقا اساتید مد نظر بود. ماده ۵ آئین نامه ارتقا به دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی اختیار میدهد در قالب مأموریتهای خود، اگر صلاح میدانند مواردی را که در ماده ۳ آئین نامه ارتقا نیاز به تکمیل و اصلاح دارد را به هیئت ممیزه مرکزی دانشگاه پیشنهاد داده و در صورتی که تصویب شد مبنای عمل قرار دهند.
قائم مقام وزیر علوم گفت: مرکز هیئت امنا و هیئتهای ممیزه وزارت علوم نیز به کمک دانشگاهها نواقص مربوط به ماده ۳ آئین نامه ارتقا را جمعآوری کرده و برای طرح در هیئتهای ممیزه به دانشگاهها ارسال خواهد کرد.
وی ادامه داد: هدف ما کمک به اساتیدی است که در پروژههای ارتباط با صنعت نیازهای جامعه را برطرف میکنند ولی نمیتوانند از امتیازات آن استفاده کنند.
قائم مقام وزیر علوم افزود: بنابراین هیئت ممیزه دانشگاهها این راه را باز میکنند که این قبیل امتیازات به عنوان مکمل به آئین نامه ارتقا اساتید اضافه شود.
به گزارش مهر، ماده ۳ آئین نامه ارتقا اساتید به پژوهش و فناوری اختصاص دارد، استاد میتواند برای ارتقای مرتبه علمی از طرح پژوهشی، ثبت اختراع یا همکاری با صنعت استفاده کند.
این آئین نامه در گذشته برای ارتقای اساتید بر روی مقاله تمرکز داشت اما با اصلاحات انجام شده، امتیاز ماده سه از طریق طرحها و همکاریهای استاد با صنعت به دست میآید. این اصلاحیه به ارتقای استادانی که در مقابل مقاله کمتر، همکاری بیشتر با صنعت و اختراعات مضاعفی دارند، کمک میکند.
نظر شما