به گزارش خبرنگار مهر، سعید رضا شاه محمدی پیش از ظهر دوشنبه در کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استانداری مرکزی، در اراک اظهار داشت: مطالعات اجرای طرح مهارت خانه به خانه بانوان در سکونتگاههای غیر رسمی از سال گذشته آغاز شده و سعی کردیم که به عنوان طرحی منحصر به فرد در حوزه اشتغال بانوان مطرح شود.
وی ادامه داد: طرح مهارت خانه به خانه با رویکرد مهارت آفرینی و اشتغال بانوان، توسعه عدالت اجتماعی در آموزشهای مهارتی به ویژه در مناطق حاشیهای، ایجاد کسب و کار و درآمد در سکونتگاههای غیر رسمی انجام میشود.
مدیر کل فنی و حرفه ای استان مرکزی با اشاره به وجود فقر مهارتی در بین بانوان بیان کرد: یکی از اهداف مهم این طرح توسعه فرهنگ مهارت آموزی در بین بانوان است و خانوادهها از نقش مهمی در اشاعه این فرهنگ برخوردار هستند.
شاه محمدی گفت: طرح مهارت خانه به خانه بانوان برای ۴۶۸ نفر در ۱۳ محل از سکونتگاههای غیر رسمی در اراک با برگزاری سه کارگاه آموزشی همزمان با آغاز هفته ملی مهارت در مرداد ماه اجرا میشود. البته سال گذشته در ۱۰ استان مشابه این طرح برای بانوان سرپرست خانواده با همکاری معاونت امور زنان نهاد ریاست جمهوری، سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت کشور انجام شده است.
وی افزود: مناسبترین نوع ایجاد اشتغال زنان در سکونتگاههای غیر رسمی از نوع اشتغال مستقل و مشاغل خانگی است اگر چه میتوان از ظرفیت سرمایه گذاری و اشتغال وابسته نیز استفاده کرد.
مدیر کل فنی و حرفه ای استان مرکزی به مزایای آموزشهای غیر رسمی از قبیل ساعت و محتوای آموزشی، آموزش بیش از ۷۰ درصد دورهها به صورت عملی و … اشاره کرد.
شاه محمدی بیان کرد: عدم وجود نیازسنجی آموزشی، موازی کاری دستگاهها در امر آموزش، نبود فضا و مکان مناسب برای آموزش، کمبود تجهیزات و ابزارآلات مدرن، کمبود مربی مهارتی و مسائلی از این قبیل را از جمله مشکلات اجرای آموزش در سکونتگاههای غیر رسمی برشمرد.
وی در خصوص برنامههای عملیاتی در راستای اشتغال زنان در سکونتگاههای غیر رسمی در سال جاری اظهار کرد: شناسایی گروههای هدف و آماده سازی بانوان برای آموزشهای هرچه بیشتر با همکاری مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، کمیته امداد، بهزیستی، اصناف و… در دستور کار است.
نظر شما