۳ خرداد ۱۳۹۸، ۹:۱۴

فدوی مطرح کرد:

آغاز ثبت نام جدید بیمه فعالان قرآنی منوط به سهمیه جدید است

آغاز ثبت نام جدید بیمه فعالان قرآنی منوط به سهمیه جدید است

نشست بررسی موضوع بیمه فعالان قرآنی در غرفه اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور مستقر در نمایشگاه قرآن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست تخصصی بررسی موضوع بیمه فعالان قرآنی در غرفه اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور با حضور فدوی معاون مدیرکل برنامه ریزی آموزشی و توسعه مشارکت‌های قرآن و عترت و سعید عبدلی کارشناس امور بیمه برگزار شد.

فدوی در ابتدای این نشست گفت: از سال ٨٣ برای بیمه اصحاب فرهنگ و هنر تصمیماتی گرفته شد و با مصوبه هیئت وزیران، بیمه هنرمندان و نویسندگان از سال ٨٤ آغاز به کار کرد و گروه‌های مختلف فرهنگی و هنری شامل این بیمه شدند.

وی افزود: از ابتدا نامی از فعالان قرآنی در این بین برده نشده بود که پس از روی کار آمدن دولت نهم در سال ٨٤، اولویت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این بود که فعالان قرآنی زیر پوشش بیمه قرار بگیرند که این مسئله در سال ٨٧ آغاز شد.

فدوی اظهار کرد: پس از آغاز به کار بیمه فعالان قرآنی بر اساس آئین نامه‌ای که تنظیم شده بود افراد واجد شرایط اعم از مربیان قرآن، حافظان، قاریان، کادر مؤسسات و داوران و گروه‌های مختلف قرآنی ثبت نام کردند و تحت پوشش قرار گرفتند؛ این روند به صورت پلکانی تا سال ٩٢ افزایش پیدا می‌کرد که به ٦ هزار نفر رسید.

وی گفت: پس از این دوره به دلیل پالایشی که در صندوق فرهنگ و هنر صورت گرفت، تعداد بیمه شدگان فعال قرآنی ریزش داشت اما به مرور ترمیم شد و امروز حدود ٧ هزار فعال قرآنی تحت پوشش بیمه قرار دارند.

فدوی در مورد روند بیمه شدن فعالان قرآنی تصریح کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در رابطه با بیمه فعالان قرآنی ارتباط مستقیمی با سازمان تأمین اجتماعی ندارد بلکه از طریق صندوق فرهنگ و هنر است که بر اساس توافق نامه‌ای که صورت گرفته، سازمان تأمین اجتماعی تأمین اعتبار می‌کند و از این طریق سهمیه جدیدی برای فعالان قرآنی در نظر گرفته می‌شود.

وی تاکید کرد: سهمیه جدید برای فعالان قرآنی منوط به سهمیه جدیدی است که صندوق هنر به ما اختصاص دهد که این سهمیه نیز بستگی به اعتباراتی است که تخصیص می‌دهند.
فدوی گفت: ١٠ درصد از اعتبارات مربوط به بیمه فعالان قرآنی به ردیف اصلی قانون بودجه آمده که باعث می‌شود تحقق اعتبارات کامل‌تر شود.

وی با تاکید بر اینکه بیمه شدگان باید به موقع حق بیمه خود را که هر سه ماه یک بار است، پرداخت کنند، افزود: اگر بیمه شدگان در پرداخت حق بیمه خود تأخیر کنند، بیمه آنها قطع می‌شود و باید مجدداً درخواست بدهند و وارد نوبت بشوند.

فدوی همچنین گفت: پیش از این مزایای بازنشستگی بیمه اجباری مؤسسات قرآنی بیشتر از بازنشستگی بیمه فعالان قرآنی بود اما در حال حاضر دریافتی این دو بیمه یکسان سازی شده است و تفاوتی با یکدیگر ندارد.

‌در این نشست، سعید عبدلی کارشناس مسائل بیمه به پرسش و ابهامات مدیران مؤسسات قرآن و عترت که در محل نشست حضور یافته بودند، پاسخ داد.
 

کد خبر 4624580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha