۹ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۰۷

در راستای توسعه نانو؛

٧٠ تن حوله نانویی به کشورهای همسایه صادر شد

٧٠ تن حوله نانویی به کشورهای همسایه صادر شد

هفتاد تن حوله نانویی توسط یک شرکت دانش بنیان تولید و به کشورهای همسایه صادر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، در سال ۹۷ حوله‌های نانویی آنتی‌باکتریال یک شرکت دانش بنیان به کشورهای گرجستان، عراق و آذربایجان صادر شده است. روسیه و ترکمنستان هدف‌های صادراتی بعدی این شرکت هستند.

این شرکت، تولیدکننده حوله‌های نانو در سال ۹۷ موفق به صادرات بیش از ۷۰ تن حوله آنتی‌باکتریال نانویی به ارزش ۶۰۰ هزار دلار به کشورهای گرجستان، عراق و آذربایجان شده است.

حیدر بدر مدیرعامل این شرکت درباره بازار صادرات گفت: از سال ۱۳۹۵ صادرات محصولات نانویی را آغاز کردیم و در حال حاضر روی کشورهای مستقل مشترک‌المنافع (CIS) متمرکز هستیم. CIS اتحادیه‌ای شامل برخی از جمهوری‌های مستقل اتحاد جماهیر شوروی سابق نظیر روسیه، بلاروس، آذربایجان، تاجیکستان و قرقیزستان است. این منطقه بازار بسیار مناسبی برای محصولات حوله آنتی‌باکتریال بوده و قصد داریم در سال ۹۸ فعالیت خود را در این منطقه افزایش دهیم.

وی افزود: به همین دلیل با کشورهایی نظیر روسیه و ترکمنستان وارد مذاکره شده‌ایم تا صادرات به این کشورها نیز انجام شود.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره حضور ترکیه به عنوان رقیبی سرسخت در منطقه در حوزه نساجی گفت: ترکیه در حوزه نساجی بسیار قدرتمند بوده و نه تنها در منطقه خاورمیانه، بلکه در سراسر جهان رقیبی برای فعالان حوزه نساجی به شمار می‌رود. از این رو برای حفظ بازار فعلی و گسترش آن نیاز به توسعه فناوری‌های نوظهور نظیر فناوری‌نانو است تا با ایجاد ارزش افزوده در محصولات بتوانیم جایگاه خود را در بازار تثبیت کنیم.

به گفته بدر سال گذشته حوله‌های آنتی‌باکتریال شرکت در چند هتل در ترکیه مورد استفاده قرار گرفت. هرچند ارزش صادرات این محصولات در حد ۳۰ هزار دلار بود اما همین که توانستیم به بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادر کننده محصولات نساجی در منطقه، حوله نانویی صادر کنیم، قدمی بزرگ محسوب می‌شود.

وی درباره بازار داخلی عنوان کرد: در حال حاضر بیمارستان‌های مختلفی نظیر خاتم‌الانبیاء از این حوله‌ها استفاده می‌کنند و در تلاش برای گسترش بازار داخل هستیم. هر چند که قیمت این حوله‌ها ۲۰ تا ۳۵ درصد نسبت به حوله‌های معمولی بیشتر است اما دوام آن‌ها بالاتر بوده و نیاز به شستشوی کمتری دارد از این رو در دراز مدت استفاده از آن‌ها مقرون‌به صرفه‌تر است.

بدر ادامه داد: علاوه بر این، حوله‌های آنتی‌باکتریال نانویی بو نمی‌گیرند و از نظر زیست‌محیطی به دلیل نیاز به شوینده کمتر، مناسب‌تر هستند. بنابراین در مجموع استفاده از این حوله‌ها برای هتل‌ها و بیمارستان‌ها مناسب بوده و می‌تواند علاوه برای رضایت‌مندی بیشتر مشتری، به افزایش اطمینان از سلامت مصرف‌کننده نیز کمک کند.

حوله‌های آنتی‌باکتریال نانویی علاوه بر گواهی نانومقیاس، نشان سیب سبز سلامت را نیز دریافت کرده است.

کد خبر 4629500

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمدی نسب IR ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۱
      0 0
      به بازار داخل هم توجه کنند در اکثر شهرهای ایران حوله های بی کیفیت واراداتی یا داخلی که رنگ پس می دهند و کیفیت پایین دارند جولان می دهند علی الخصوص شهرهای کوچک