۲۳ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۵۰

معاون بهبودتولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

اطلاع رسانی در پیشگیری از کشت گیاهان ممنوعه بسیار موثر است

اطلاع رسانی در پیشگیری از کشت گیاهان ممنوعه بسیار موثر است

قزوین- معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: اطلاع رسانی مناسب به بهره برداران بخش کشاورزی؛ نقش ویژه ای در پیشگیری از کشت گیاهان ممنوعه در استان دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید اسماعیلی ظهر پنجشنبه در همایش مبارزه با کشت گیاهان ممنوعه که با حضو اردشیر صفاپور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، ریس پلیس مبارزه با مواد مخدر و مدیران و کارشناسان پهنه بخش کشاورزی استان قزوین که در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد اظهار کرد: در حال حاضر ۱۱۸ واحد کلخانه ای دارای پروانه بهره برداری در سطح استان فعالیت دارند که پایش و نظارت مستمر و گشت های ویژه ای از این واحدهای تولیدی انجام می شود.

وی افزود: کارشناسان جهاد کشاورزی تعامل و هماهنگی خوبی با نیروی انتظامی و بسیج در راستای شناسایی مزارع و مناطق آلوده در سطح شهرستانها دارند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به ظرفیت مستعد دشت قزوین در تولید محصولات کشاورزی کفت: در حال حاضر سالیانه ۴ میلیوت و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی و آبزیان در استان تولید می شود.

وی در ادامه گفت: قزوین تنوع اقلیمی و تنوع گیاهی خوبی دارد که بعنوان مهد کشت دارای سابقه کشت گیاهان دارویی محسوب می شود اما متاسفانه طی چند سال اخیر بعضی از این کیاهان توسط مختصصان ژنیتک گیاهی دستخوش تغییراتی شدند که برخی از آنها بصورت گیاهان ممنوعه کشت و دستاویز مقاصد دشمنان قرار گرفته است.

اسماعیلی گیاهان خشخاش، شاهدانه و گل (مارجوانا) را از مهمترین گیاهان ممنوعه برشمرد.

وی اظهار داشت: بر اساس مصوبات شورای هماهنگی مواد مخدر استان؛ طرح پیشگیری و مقابله فراکیر با کشت گیاهان ممنوعه در استان در دستور کار قرار گرفته که بایددر این راستا اطلاع رسانی مناسب و پیشگیری از کشت این گیاهان بصورت جدی انجام شود.

اسماعیلی؛ شناسایی مکانهای احتمالی کشت گیاهان ممنوعه و معرفی و تنبیه افراد خاطی که اقدام به کشت این گونه گیاهان کرده اند را ضروری دانست.

وی خاطر نشان کرد: کارشناسان پهنه جهاد کشاورزی به صورت مستمر و دقیق از مزارع کشاورزی در زمانهای داشت، کاشت و برداشت رصد و بازدید می کنند و اهتمام و تلاش بیشتر در زمینه رصد و نظارت دقیقتر در زمینه کشت اینگونه گیاهان انجام می دهند.

کد خبر 4639803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha