به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در دیدار نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، با اشاره به انتخاب مناسب ایشان به امامت جمعه و تشکر از فعالیتهای فراوان به حساسیت و اهمیت فوق العاده این استان به لحاظ فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و مسائل مرزی و اعتقادی، بر لزوم برنامه ریزی مناسب و استفاده از تمام ظرفیت ها، جهت حل مشکلات موجود، تأکید کرد.
وی با اشاره به نقشههای دشمنان جهت بهره برداری از مشکلات موجود در منطقه، خاطرنشان کرد: خوزستان از زمان جنگ مشکلات متعدد و عقب ماندگی های زیادی دارد، سیل اخیر نیز حجم مشکلات را افزایش داده است.
استاد سطوح عالی حوزه با تأکید بر اینکه باید تمام امکانات جهت حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی خوزستان بسیج شود، گفت: تحقق این مهم سبب می شود هم زیرساخت های موجود تأمین و هم فاصلهها و تبعیضها کم شود.
وی اضافه کرد: با توجه به مشکلات فرهنگی ناشی از فعالیت معاندان، مغرضان و فرقههای انحرافی، یقیناً شبهاتی که القا میکنند آثار مخربی دارد و در مقابل باید در کنار کار اقتصادی، کار فرهنگی را جدی گرفت.
آیت الله مکارم شیرازی جلوگیری از آسیبهای فرهنگی را یک رسالت مهم متوجه متولیان اجرایی، تبلیغی و فرهنگی خوزستان دانست و افزود: اگر مردم از نظر اعتقادی متزلزل باشند، کار مشکل میشود.
وی خطاب به نماینده ولی فقیه در خوزستان خواستار ایجاد یک کانون و قرارگاه فرهنگی قوی و معتبر برای رسیدگی به مناطق مختلف شد و تأکید کرد: از مسئولان ارشد استان از جمله استاندار، سپاه و دیگر ارگان ها دعوت کنید و در جلسهای مشکلات را بررسی و آسیب شناسی کنید و برای آنها راه حل مناسب ارائه دهید.
این مفسر قرآن کریم افزود: مؤسسه ما به نام «موسسه دار الاعلام» ظرفیت مهمی برای مقابله با شبهات فرهنگی معاندان دارد و ما حاضریم با تمام قوا آن را در اختیار بگذاریم. در این مرکز اساتید مبرز، طلاب درس خوانده و پژوهشگران و دانش پژوهان نخبه ای حضور دارند که هم شبهات را می دانند و هم به پاسخها اشراف کامل دارند؛ این مرکز با این پشتوانه و ظرفیت عظیم در اختیار شماست.
وی بیان داشت: لازم است فعالیتهای دارالاعلام در استان خوزستان گسترش پیدا کند؛ تا از این طریق بتوان نیروهای آموزش دیده بیشتری را برای پاسخگویی به شبهات و تبلیغ معارف اهل بیت (ع) به مناطق مختلف اعزام کرد.
آیت الله مکارم شیرازی ادامه داد: اگر بتوانیم برای این کار یک مرکز بزرگ و خوب احداث کنیم و به مسائل آموزشی، درسی و تبلیغی و فرهنگی توجه لازم را داشته باشیم، بسیار مؤثر خواهد بود، ما نیز حاضریم هزینههای مربوط به اساتید، مبلغان و دانش پژوهان را از قم تأمین کنیم.
وی یادآور شد: در سالیان قبل مناطق حاشیهای شهر مشهد از جنبههای مختلف دچار مشکلات بغرنجی بود که بحمدلله ما تصمیم گرفتیم در این مناطق مجموعهای را متشکل از حوزه علمیه، مسجد و مراکز دیگر فرهنگی ایجاد کنیم که اکنون در اختیار آستان قدس رضوی قرار گرفته و خوشبختانه شرایط به کلی دگرگون شده است؛ همین تجربه و اقدام را در استان خوزستان نیز میتوان تکرار کرد و به نتایج آن امیدوار بود.
نظر شما