به گزارش خبرنگار مهر، عصر یکشنبه سومین جلسه مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی آذربایجان شرقی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه آئین نامه جدید شورای عالی برنامه ریزی و توسعه استان مورد بررسی نمایندگان دولت قرار گرفت.
کاهش تعداد کارگروه ها به چهار کارگروه، از جمله مواردی بود که موجب اعتراض برخی مسئولان شد، به عنوان مثال قرار گرفتن کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری در زیر مجموعه سازمان برنامه و بودجه، یکی از موارد متعددی بود که نارسایی این آئین را مشهود می ساخت.
استاندار آذربایجان شرقی نیز در همین راستا از مسئولان خواست اعتراضات خود را بصورت کتبی اعلام کنند.
در بخش بعدی این جلسه دستور العمل اجرائی بودجه ۹۸ و توزیع اعتبارات هزینه ای استان مورد بررسی و تصویب مسئولان قرار گرفت.
محدودیت بودجه اختصاصی به استان، همانند بسیاری از سنوات گذشته اعتراض بسیاری از مسئولان را بر انگیخت؛ علی رغم افزایش ۲۲.۶۲ درصدی بودجه هزینه ای آذربایجان شرقی در لایحه بودجه ۹۸، بسیاری از حاضران در جلسه بر محدودیت بودجه با توجه به افزایش حقوق کارکنان و حق ماموریت معتقد بودند.
استاندار آذربایجان شرقی نیز در همین راستا ضمن تایید محدودیت بودجه آذربایجان شرقی تصریح کرد: گونه ای از عقب ماندگی تاریخی در حوزه تقسیم بودجه در کشور به چشم می خورد، به گونه ای که استان های غنی هر سال غنی تر و استان های ضعیف روز به روز رو به نزول حرکت می کنند.
محمدرضا پورمحمدی در ادامه از توزیع اعتبارات بین استان ها ابراز ناخوشایندی نموده و عنوان کرد: متاسفانه توزیع اعتبارات در کشور با توجه به عوامل مشخصی مانند؛ جمعیت، مساحت، سطح توسعه یافتگی و به حالت کلی عوامل قابل دفاعی صورت نمی گیرد.
وی افزود: باید از متولیان توزیع بودجه در خصوص شفاف سازی تقسیم اعتبارات بین استان ها مطالبه شود.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه تاکید کرد: وقتی می بینیم که منابع مالی محدودی داریم، چه لزومی به ذخیره مرخصی وجود دارد.
پورمحمدی در ادامه خطاب به حضار گفت: اصلاً مگر فردی که در طول سال یکی دو بار مرخصی نرفته باشد، کاراریی دارد؟
وی در بخش بعدی سخنانش به موضوع اضافه کار کارکنان پرداخت و عنوان کرد: در خصوص پرداخت حقوق اضافه کاری باید، معیارهایی همچون حجم کار و تراکم کار تعریف شود.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: در خصوص نتیجه ماموریت های کارکنان باید نظارت های جدی صورت گیرد.
پورمحمدی در ادامه سخنانش از نمایندگان دولت خواست در جلسات بعدی آمار شفاف را در خصوص توزیع بودجه در نهادهای مشابه مورد اعتراض، ارائه دهند.
وی افزود: اگر طبق آمار ارائه داده شده، ناعدالتی در توزیع بودجه صورت گیرد، از طریق نمایندگان مجلس اقدام خواهیم کرد.
استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تاریخچه فعالیت های بین المللی تبریز عنوان کرد: تاریخ نشان می دهد که روزی هفت سفارتخانه در تبریز قرار داشت که امروز این تعداد به دو عدد رسیده است.
پورمحمدی ادامه داد: باید با پررنگ کردن فعالیت های بین المللی، تبریز را بار دیگر به پایتخت دیپلماتیک منطقه تبدیل کنیم که این هدف نیازمند تامین اعتبار از دستگاه های مسئول نیز است.
استاندار آذربایجان شرقی در پایان ضمن تاکید بر لزوم افزایش نظارت بر مسئله حجاب مسافران، از مسئولان دولت نیز خواست بر مسئله حجاب کارکنان خود نظارت ویژه کنند.
نظر شما