۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۶:۰۹

استاندار همدان:

راه‌اندازی یک مرکز پیوند اعضاء در استان همدان پیگیری می‌شود

راه‌اندازی یک مرکز پیوند اعضاء در استان همدان پیگیری می‌شود

همدان - استاندار همدان گفت: استان همدان در حوزه بهداشت و درمان به عنوان قطب عمل می کند و به دنبال ایجاد مرکز پیوند اعضایی مانند کبد در همدان هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید شاهرخی پیش از ظهر پنج شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان که با حضور نمایندگان استان در مجلس، معاون سازمان برنامه و بودجه کشور، مدیرعامل صندوق توسعه ملی کشور
و مدیر امور استانهای سازمان برنامه و بودجه کشور در استانداری همدان برگزار شد با بیان اینکه استان همدان بدون حاشیه و با شتاب در مسیر توسعه قرار گرفته است، گفت: کارهایی که بهره وری بالایی دارد با جدیت دنبال می شود.

وی از تدوین سند راهبردی ۳ ساله توسعه استان همدان سخن گفت و با بیان اینکه در این سند نقشه راه برای رسیدن به اهداف تعیین شده مشخص شده و مسیر توسعه استان را با همراهی مدیران می پیماییم، اظهار داشت: بر اساس این سند باید سالانه ۲۰ هزار نفر در استان همدان ایجاد شود که مبلغی معادل ۱۵ هزار میلیارد تومان برای تحقق آن سرمایه گذاری صورت می گیرد.

شناسایی ۵۰ هزار بیکار در استان همدان

شاهرخی با اشاره به شناسایی ۵۰ هزار بیکار در استان همدان و با بیان اینکه همدان دومین استان در نرخ بیکاری است، اظهار داشت: استان همدان با وجود تنگناهای موجود در کشور اجرای پروژه‌ها را دنبال می‌کند و در حال حاضر ۱۵ پروژه در حوزه راه در دست اجرا است.

استاندار همدان با بیان اینکه در بودجه امسال توجه ویژه ای به استان پویای همدان شده است، گفت: استان همدان به رغم تنگناها به مثابه کارگاه فعال است.

شاهرخی همچنین بابیان اینکه این سفر و حضور این همه مدیر سازمان در استان همدان بی سابقه است و شاکله اصلی سازمان برنامه در همدان هستند، گفت: در بهداشت و درمان استان همدان به عنوان قطب عمل می کند و به دنبال ایجاد مرکز پیوند اعضایی مانند کبد در همدان هستیم.

معاون عمرانی استانداری کار ثبت جهانی تپه هگمتانه را با جدیت دنبال کند

وی با تاکید بر اینکه به دنبال شتاب دادن به توسعه استان هستیم، گفت: معاون عمرانی استانداری باید کار ثبت جهانی تپه هگمتانه را با جدیت دنبال کند و پس از آن اولویت بعدی با تپه نوشیجان و غار علیصدر است که البته سالی یک اثر ثبت می شود ولی باید آمادگی لازم در استان همدان وجود داشته باشد.

رئیس امور فرهنگی، گردشگری و ورزشی سازمان برنامه و بودجه کشور نیز با بیان اینکه طبق برآوردها تملک حریم تپه هگمتانه ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: مجموع اعتبار برای کشور ۱۰ میلیارد تومان است و بر همین اساس ظرفیت طرح ملی پاسخگو نخواهد بود.

فازبندی تپه هگمتانه و تبدیل حریم آن به قطعات کوچک

هادی جعفری نژاد فازبندی تپه هگمتانه و تبدیل حریم آن به قطعات کوچک را پیشنهاد داد و گفت: این موضوع همت استان و مجموعه ملی را نیاز دارد.

وی با اشاره به اینکه استان همدان در حوزه صنایع دستی نیز امتیاز شهر جهانی سفال لالجین را دارد، گفت: اگر طرح جامع شهر لالجین تکمیل شود حمایت‌های بیشتری متوجه آن خواهد شد.

وی به موزه منطقه‌ای استان همدان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه ۲۳ هزار شیء در این موزه نگهداری خواهد شد، اظهار داشت: مخزن امن موزه ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون امور راه و ترابری وزارت راه و شهرسازی نیز با بیان اینکه۳ هزار کیلومتر راه روستایی در استان همدان وجود دارد، گفت: ۵۸۷ کیلومتر از راه‌های استان همدان کارکرد شریانی و ۴۶۳ کیلومتر کارکرد ترانزیتی دارد که همین نکته نشان می دهد استان همدان سیستم حمل و نقل پویایی دارد.

محمد نیکوفرجام به مشکلات راه آهن همدان اشاره کرد و با بیان اینکه سال ۹۶ اتصال راه آهن تهران- همدان انجام شد، افزود: قرارداد اجرای ۸ کیلومتر از راه آهن بسته شده و ۳ کیلومتر داخل شهر هنوز تعیین تکلیف نشده است.

نیکوفرجام با اشاره به اینکه برای فرودگاه همدان دو فروند هواپیما پیگیری شده است افزود: استان همدان ۱۵ طرح ملی در پیوست شماره یک قانون بودجه در حوزه راه دارد.

کد خبر 4652581

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha