۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۵۵

معاون وزیر آموزش و پرورش:

۳۰درصد مدارس کشور تخریبی هستند/۴۸درصد مدارس شاهرود نیازمندبازسازی

۳۰درصد مدارس کشور تخریبی هستند/۴۸درصد مدارس شاهرود نیازمندبازسازی

شاهرود - معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آمار مدارس تخریبی کشور بالغ بر ۳۰درصد کل مدارس است، گفت: ۱۵درصد مالیات بر ارزش افزوده دستگاه‌های اجرایی به نوسازی مدارس اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرالله رخشانی مهر صبح چهارشنبه در آئین کلنگ‌زنی سه مجموعه آموزشی شاهرود به میزبانی مدرسه شهید غریبی شهرک کوثر این شهر ضمن بیان اینکه از ردیف مالیات بر ارزش افزوده دستگاه‌های اجرایی، ۱۵ درصد برای نوسازی مدارس در نظر گرفته می‌شود، تاکید داشت: نزدیک به یک سوم مدارس کشور نیازمند تخریب و دوباره‌سازی هستند که این امر عدد بالایی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه ۴۸ درصد مدارس شاهرود تخریبی هستند، افزود: این آمار حتی از میانگین کشوری نیز بالاتر است و باید در این زمینه کاری کرد.

آسیب ۷۸ مدرسه کرمانشاه بر اثر زلزله

رئیس سازمان نوسازی مدارس با بیان اینکه در حوزه سازه و اسکلت بنای مدارس و معماری جدیت خوبی به خرج داده می‌شود، گفت: اولین بار آئین نامه زلزله از سال ۶۸ کلید خورد و ساختمان مدارس بر اساس این آئین نامه باید از درصد بالای مقاومت برخوردار باشد.

رخشانی مهر تصریح کرد: سال گذشته در کرمانشاه ۷۸ مدرسه بر اثر زلزله ترک برداشتند ولی این بناها همه ساخت قبل انقلاب بودند اما خوشبختانه بناهای ساخته شده بعد از سال ۶۸ همگی مقاوم بودند.

وی با بیان اینکه در سه استان سیل زده کشور در سال ۹۸ نیز هیچکدام از مدارس نوساز تخریب نشدند، گفت: ورود گل و لای به مدرسه که باعث ضعیف شدن پی‌ساختمان می‌شود، تنها مشکل ساختمان‌های جدید مدارس بوده است.

نوسازی مدارس بخشی از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در حوزه معماری مدارس ایران اسلامی از سایر کشورها جلوتر است، گفت: معتقدیم به این دلیل که دانش آموزان در طول روز همیشه در مدرسه حضور دارند مجتمع‌های آموزشی باید دارای امکانات باشد تا دانش آموز ما بتواند از آن‌ها استفاده کند.

رخشانی مهر گفت: بخشی از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نوسازی مدارس است که طبق آن می‌بایست مدارس کم کلاس جمع و در قالب یک مجتمع بزرگ تحصیلی گردآوری شوند تا نشاط و شادابی را برای دانش آموزان فراهم و هزینه‌های جانبی نیز کاهش یابد.

وی با بیان اینکه ۵۴ پروژه آموزشی از سال ۹۱ تا کنون در دست اجرا است که همچنان به دلیل اعتبارات نیمه تمام مانده‌اند، بیان کرد: تکمیل این طرح‌ها در اولویت پیگیری قرار دارد.

کد خبر 4656863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha