به گزارش خبرگزاری مهر، در این امتحانات که بصورت هماهنگ برای پایههای مختلف (پیش مقدماتی، مقدماتی، میانی، پیشرفته و فوق پیشرفته) برگزار شد، فراگیران ضمن شرکت در امتحان کتبی در امتحان شنیداری نیز شرکت کردند. در هر ترم بخشی از دستور زبان، خواندن و نوشتن و گفتوگوی زبان فارسی توسط اساتید آموزش داده میشود.
هر سال تحصیلی در این نمایندگی به دو ترم تقسیم بندی میشود و هر ترم آموزشی در حدود چهار ماه ونیم است. ترم پاییزی از اواخر شهریور تا اواسط بهمن و ترم زمستانی از اواخر بهمن تا اواسط تیر است و فراگیران در انتهای هر ترم با شرکت در امتحانات شنیداری، گفتاری و نوشتاری و کسب نمره قبولی مجوز حضور در ترم بالاتر را کسب میکنند. همچنین برای کسانی که موفق به کسب نمره قبولی نشده و یا در تاریخ اعلام شده موفق به حضور در این امتحانات نشدهاند، امتحان مجدد (یک هفته پس از امتحان اول) برگزار میشود.
ثبت نام در کلاسهای این نمایندگی یکبار در سال در ماه سپتامبر (شهریور) و بصورت الکترونیکی انجام میگیرد. فراگیران با ورود به سایت و تکمیل فرم ثبت نام، ثبت نام خود را بصورت رسمی ارسال و پس از بررسی درخواستشان، زمان، نحوه کلاس بندی، سطح بندی و … برای آنها ارسال میشود.
کلاسهای آموزش زبان و ادبیات فارسی با حمایت و پشتیبانی بنیاد محترم سعدی و همت رایزنی فرهنگی بیش از سه سال است که برگزار میشود و مورد استقبال بسیار یونانیهای علاقهمند به فرهنگ و زبان فارسی قرار گرفته است. علاوه بر آموزش زبان فارسی در محل این نمایندگی، در دانشگاه پانتؤن نیز کلاسهای آموزش زبان و ادبیات فارسی راه اندازی و سال گذشته نیز اتاق ایران نیز با حضور شخصیتهای برجسته دانشگاهی در این دانشگاه افتتاح شد. زبان فارسی بعنوان یکی از دروس اختیاری این دانشگاه شناخته میشود و دانشجویان رشتههای مرتبط و یا علاقهمندان می توانند از این فرصت برای آشنایی با زبان و فرهنگ ایرانی استفاده کنند.
لازم به ذکر است که پس از پیگریهای این نمایندگی با مسئولان دانشگاه ارسطو در شهرتسالونیک (دومین شهر بزرگ یونان) در دانشکده الهیات این دانشگاه نیز، امسال برای اولین بار آموزش زبان و ادبیات فارسی در این دانشگاه آغاز شد و ترم اول آن با شرکت فراگیران در امتحان پایانی با موفقیت به پایان رسید. قرار است پس از امضای توافقنامه همکاری مابین رایزنی فرهنگی و این دانشکده، زبان فارسی بعنوان یکی از دروس انتخابی این دانشکده رسماً اعلام شود.
شمار زیاد فارسی آموزان (در حدود ۱۲۰ نفر) که شروع این سیر صعودی در جذب مخاطب از سه سال گذشته آغاز شده به دلیل حضور پررنگ این نمایندگی در فضای سایبر و مجازی است. برنامه ریزی دقیق، آشنایی کامل به محیط و اطلاع رسانی شایسته، همچنین علاقه مردم یونان به فرهنگ و زبان ایرانی و … سبب استقبال پرشور در این حوزه شده است.
به روز تر شدن در حوزه آموزش زبان فارسی، استفاده حداکثری از توان اساتید، افزایش سطح کیفی و کمی در این حوزه از جمله برنامه های این نمایندگی برای سال تحصیلی جدید است.
نظر شما