۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۴۸

دبیر علمی همایش شیخ‌الاسلام کردستان:

شهید حاج ماموستا شیخ الاسلام شهید مطهری کردستان است

شهید حاج ماموستا شیخ الاسلام شهید مطهری کردستان است

سنندج - دبیر علمی نخستین همایش نکوداشت شهید ماموستا شیخ‌الاسلام گفت: همانگونه که کردستان شهید چمران و فهمیده دارد می توان شهید شیخ الاسلام را شهید مطهری کردستان نامید.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل احمدی پیش از ظهر پنجشنبه در نشست شورای راهبردی همایش ملی نکوداشت شهید حاج ماموستا محمد شیخ الاسلام، اظهار داشت: شهید شیخ الاسلام سه ویژگی خاص و منحصر به فرد داشت که یکی از آنها جایگاه علمی و فقهی ایشان بود که در قله فقاهت امام شافعی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه سال ها صاحب کرسی بودن در دانشگاه های تهران و تربیت علمای بزرگ اثبات کننده این مدعا است، افزود: دومین ویژگی شهید شیخ السلام مردمی بودن ایشان بود که علیرغم جایگاه علمی والایی که داشتند اما هیچگاه از مردم فاصله نمی گرفتند.

دبیر علمی نخستین همایش نکوداشت شهید ماموستا شیخ‌الاسلام ادامه داد: ایشان همیشه با مردم نشست و برخواست داشتند و همواره در راه خدمت به آنان و پیگیری امور با مردم مراوده داشت.

احمدی یادآور شد: سومین ویژگی شهید شیخ الاسلام انقلابی بودن ایشان بود و علیرغم اینکه می دانست چه خطراتی جان وی را تهدید می کند اما از بیان این مطلب ابایی نداشت و رویکرد و منش انقلابی خود را هیچگاه تغییر نداد.

وی با اشاره به اینکه این ویژگی های نشان می دهد که جای خالی ایشان به سختی پر می شود، بیان کرد: اگر امروز به واسطه شهید ورمقانی چمران کردستان داریم و یا به واسطه شهید محمدی فهمیده کردستان داریم، به واسطه شهید شیخ الاسلام نیز شهید مطهری کردستان را داریم که همواره در راستای تقویت مبانی فرهنگی کشور و وحدت گام برداشته است.

دبیر علمی نخستین همایش نکوداشت شهید ماموستا شیخ‌الاسلام گفت: این کار باید در سطح فاخر انجام شود و به نحوی عمل کنیم که اگر زمانی نیاز به منابعی برای مطالعه در مورد زندگی این شهید والامقام داشته باشیم مشکلی در منبع وجود نداشته باشد.

احمدی اظهار داشت: تهیه و انتشار کتاب زندگینامه شیهد ماموستا شیخ الاسلام، برگزاری همایش علمی و پژوهشی بررسی آثار، دیدگاه‌ها، شخصیت و زندگی، تولید فیلم مستند شیخ‌الاسلام کردستان، تهیه و تدوین کتاب شرحی بر سخنرانی‌های شهید شیخ‌الاسلام و تولید محتوا بر اساس روش‌ها و شیوه‌های جدید و نوین ارتباطی از بخش‌های مختلف نخستین همایش نکوداشت شهید ماموستا محمد شیخ‌الاسلام است.

وی به اهداف این همایش اشاره کرد و افزود: بررسی روش، سیره و نقش شهید حاج ماموستا شیخ الاسلام در ترویج اندیشه‌های تقریبی، تلاش برای تحکیم پایه‌های وحدت و همدلی در کشور، معرفی جایگاه و شخصیت شهید حاج ماموستا محمد شیخ السلام در جهان اسلام، بررسی ظرفیت‌های فرهنگی و دینی منطقه در راستای نیل به هدف متعالی تمدن سازی انقلاب اسلامی و الگوسازی در بین نسل جوان از مهمترین اهداف این همایش است.

دبیر علمی نخستین همایش نکوداشت شهید ماموستا شیخ‌الاسلام همچنین به بخش‌های همایش اشاره کرد و ادامه داد: همایش علمی و پژوهشی بررسی آثار، دیدگاه‌ها، شخصیت و زندگی شهید حاج ماموستا شیخ الاسلام، تولید فیلم مستند شیخ الاسلام کردستان، تهیه و انتشار کتاب زندگی نامه شیهد حاج ماموستا شیخ الاسلام، تهیه و تدوین کتاب شرحی بر سخنرانی‌های شهید حاج ماموستا شیخ الاسلام، تولید محتوا بر اساس روش‌ها و شیوه‌های جدید و نوین ارتباطی، برگزاری شب خاطره شیخ الاسلام کردستان با حضور چهره‌های برجسته ملی و بین المللی در روز ۲۶ شهریور همزمان با سالروز شهادت ایشان و نامگذاری یکی از معابر اصلی شهر سنندج به ویژه خیابان منتهی به مسجد سید قطب به نام شهید حاج ماموستا شیخ الاسلام از بخش‌های این همایش است.

احمدی با اشاره به محورهای فراخوان مقالات نخستین همایش نکوداشت شهید حاج ماموستا محمد شیخ الاسلام، یادآور شد: محورهای این همایش ماموستا شیخ الاسلام و تقریب مذاهب اسلامی، ماموستا شیخ الاسلام و سرگذشت علمی و دینی، ماموستا شیخ الاسلام و خدمات فرهنگی و اجتماعی، ماموستا شیخ الاسلام و وحدت ملی و انسجام اسلامی، ماموستا شیخ الاسلام و رهبر معظم انقلاب اسلامی، ماموستا شیخ الاسلام و حکومت اسلامی و ماموستا شیخ الاسلام و نسل جوان هستند.

کد خبر 4664036

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha