۲۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۲

با حضور آیت‌الله محمدی ری‌شهری؛

کتاب پرتوی از تفسیر اهل‌بیت(ع) رونمایی شد

کتاب پرتوی از تفسیر اهل‌بیت(ع) رونمایی شد

قم- کتاب ۲ جلدی پرتوی از تفسیر اهل‌بیت(ع) به قلم آیت‌الله ری‌شهری در سومین همایش علمی امام رضا(ع)، آموزه‌ها و رویکردها رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب دو جلدی پرتوی از تفسیر اهل‌بیت (ع) به قلم آیت‌الله ری‌شهری و با حضور حجج‌اسلام مسعودی، مهدوی راد، برنجکار و شریعتی تبار ظهر یکشنبه در سومین همایش علمی امام رضا (ع)، آموزه‌ها و رویکردها در سالن همایش‌های موسسه علمی پژوهشی امام خمینی (ره) رونمایی شد.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در این همایش با اشاره به تکثر نحله‌های انحرافی فکری و فرهنگی در زمان امام رضا (ع)، اظهار داشت: مبارزه با این نحله‌ها برای اثبات حقانیت و مرجعیت رویکرد امام رضا (ع) بود، هم‌چنین زمینه‌سازی برای تولد امام زمان (عج) و دوران غیبت از دیگر اقدامات این امام همام بود.

آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری با اشاره به برکت حضور بارگاه امام هشتم در ایران، ادامه داد: امروزه دشمنان با برنامه‌ریزی به دنبال خدشه‌دار کردن کرامت جامعه ایرانی هستند و در چنین شرایطی با عمل به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) می‌توان از این مشکلات عبور کرد.

وی با بیان اینکه قرآنی که صامت است و از اهل‌بیت جدا بوده و اهل‌بیت (ع) آن را تفسیر نکرده باشند، قرآنی نیست که بتواند جامعه را نجات دهد، گفت: اهل‌بیت (ع) قرآن شناسان حقیقی هستند و مهم‌ترین تفسیر تفسیری است که بر اساس شیوه اهل‌بیت (ع) تدوین شود و کتاب پرتوی از تفسیر اهل‌بیت (ع) آغاز یک حرکت در مرجعیت علمی اهل‌بیت در تفسیر است.

روش کارگروهی و تحقیق جمعی در تفسیر اهل‌بیت (ع)

قائم‌مقام ریاست دانشگاه قرآن و حدیث نیز در این مراسم گفت: در این تفسیر از روش کارگروهی و تحقیق جمعی بهره بردیم به‌عنوان مثال ۶۰۰ روایت در مورد سوره حمد گردآوری شد.

حجت‌الاسلام عبدالهادی مسعودی ادامه داد: کمتر کسی هست که حافظ قرآن و حافظ اکثریت روایات باشد و پیوند میان این دو را برقرار کند؛ علمای ما حافظ قرآن بوده‌اند اما حافظ روایات نبوده‌اند اما آیت‌الله ری‌شهری از جوانی حافظ قرآن بوده و بر احادیث نیز تسلط داشته‌اند.

وی اضافه کرد: قطعه‌بندی متن، تعیین معنای کانونی، واژه پژوهی اجتهادی، بحث در ساختار کلمات از مواردی بوده که در قسمت‌های ساختاربندی متن رعایت شده است؛ در بخش سیاق نیز قرآن به‌مثابه یک سیاق واحد در نظر گرفته‌شده و به همین دلیل به تفسیر موضوعی نزدیک شدیم.

کد خبر 4666355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha