به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین خیریه صبح شنبه در کمیسیون کشاورزی، صنایع غذایی و آب اتاق بازرگانی بیرجند با اشاره به مزایای حمل و نقل ریلی بیان کرد: در حال حاضر کرایه دان و نهادههای دامی بر اساس تعرفهها از بندر امام (ره) تا بیرجند ۱۹۳ هزار تومان بوده ولی ۲۷۰ هزار تومان پرداخت میکنیم.
وی ادامه داد: با توجه به مسائل موجود اگر از حمل و نقل ریلی استفاده کنیم نه تنها هزینهها کاهش مییابد بلکه مشکلات حمل و نقل جادهای به حداقل میرسد.
خیریه با بیان اینکه برای حمل و نقل سامانهای تعریف شده که باید برای خرید آدرس بدهیم و تنها به همان آدرس ارسال میشود، افزود: بعد از تخلیه هم در سامانه ثبت شده و کنترلی مضاعف انجام میشود.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند اظهار کرد: از متولیان درخواست داریم که حمل از کشتی به قطار و از قطار به انبار مقصد انجام شود.
مسعود میرزایی فرد، نماینده یک شرکت هم در این جلسه با اشاره به پروژه سازه تخلیه خوراک دان در طبس بیان کرد: این پروژه با هزینههای میلیونی از اسفند ماه آماده بهره برداری است.
وی با بیان اینکه هنوز در این سازه تخلیه باری نداشته ایم، افزود: به دنبال این هستیم که بارهای تخلیه شده را تا در شرکت درخواست کننده ببریم تا کمکی به حال تولید کنندگان باشد.
ایجاد ایستگاه ریلی نیازمند هزینه ۲۰ میلیاردی
میرزایی فرد با اشاره به پروژه ایجاد ایستگاه ریلی در استان بیان کرد: این امر نیاز مند ۲۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری است.
جعفر شهامت، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای هم در این جلسه بیان کرد: قانون در نرخ حمل بار به حداقل دستمزد تکلیف کرده است.
خلیل الله درانی، نماینده سازمان جهاد کشاورزی هم در این جلسه بیان کرد: استفاده از حمل و نقل ریلی در تخریب جاده، کاهش تصادفات و کاهش هزینهها کمک شایانی میکند.
رضا شرقی، نماینده راه آهن شرق هم در این جلسه بیان کرد: با برگزاری صرفاً جلسه مشکلات رفع نمیشود و باید از طریق استانداری پیگیریهایی انجام شود.
وی با اشاره به مزیتهای حمل و نقل ریلی بیان کرد: در راه آهن تمام قیمتها شفاف سازی است.
در پایان جلسه پیشنهاد شد حمل و نقل ریلی نهادههای دامی به استانداری پیشنهاد و پیگیری شود. همچنین حمل و نقل ترکیبی در سامانه تعریف شود و در حمل و نقل ریلی بار به طور مستقیم به طبس رفته و از آنجا به شرکتها برود.
نظر شما