به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا داورزنی در حاشیه جلسه با رؤسای فدراسیونهای ورزشی، با اشاره به حضور وزیر ورزش عراق در این جلسه، گفت: امسال سال منتهی به المپیک است و فدراسیونها باید با برنامه و آمادگی به المپیک بروند. امروز جلسه خوبی انجام شد. سرپرست کاروان هم گزارشی را از المپیک داد.
وی ابراز امیدواری کرد که تا فرصت باقی مانده در هر فصل جلساتی را هم با نایب رئیسان فدراسیونها داشته باشند.
معاون وزیر ورزش در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر استعفایش از وزارت ورزش و کاندیدا شدنش برای انتخابات فدراسیون والیبال گفت: شما اگر خبر دارید اعلام کنید. چه کسی این را مطرح کرده است؟ الان فقط زمان انتخابات فدراسیون را اعلام کردیم. باید ببینیم چه کسانی ثبت نام میکنند. خودم هنوز تصمیم جدی نگرفته ام. هنوز معلوم نیست. تا بیستم فرصت داریم تا تصمیم بگیریم. اینکه من استعفا دادم صحت ندارد.
وی تاکید کرد: برای ثبت نامم به جمعبندی نرسیده ام. والیبال برای همه و برای خود من خیلی مهم است. خیلی از دوستان و جامعه والیبال در بحثهای مختلفی که داشتند به نوعی لطف کردند به بنده و احساس کردند که من به والیبال برگردم ولی خودم به جمعبندی قطعی نرسیده ام! دارم بررسی میکنم اثر وجودی من کجا مفیدتر است. سعی میکنم تصمیم درستی بگیرم. مهم این است جایی باشم که بتوانم اثر بهتری داشته باشم. هنوز استعفا نکرده ام. این چیزی که مطرح میکنند را شنیده ام.
داورزنی درباره درخواست فدراسیون فوتبال برای کمک ۱۰ میلیون دلاری توسط دولت و وزارت ورزش، تصریح کرد: اگر امکان انتقال پول وجود داشته باشد، در حوزه فدراسیونها که غیر دولتی هستند شدنیتر است. دولت قطعاً نمیتواند این پول را از فیفا به ایران منتقل کند. خود آقای مهدی تاج تلاش زیادی کرد. یکی دو بار هم جلسهای با مسئولان فیفا داشتند ولی تحریمها ممانعت ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: تاج درخواست کرده است معادل پول فدراسیون در فیفا را دولت به فدراسیون بدهد و بعداً دولت از فیفا این پول را بگیرد. این بحث توسط کارشناسان در دولت بررسی میشود. وزارت ورزش این توان را ندارد که ۱۰ میلیون دلار به فدراسیون کمک کند. این موضوع مورد درخواست فدراسیون فوتبال بوده است ولی عملی بودن آن هم یک بحث است. باید منابعمان را مدیریت کنیم. فدراسیونهای المپیکی در اولویت هستند. فدراسیون فوتبال هم تیم المپیک را دارد. کشتی، تکواندو، کاراته، وزنه برداری، قایقرانی رشتههایی هستند که مردم انتظار کسب مدال از آنها در المپیک دارند. منابع محدود است. همه باید تلاش کنیم منابع را درست مدیریت کنیم.
معاون وزیر ورزش تاکید کرد: درخواستهای فدراسیون در مسیر خودش دنبال میشود. خیلی از فدراسیونهای دیگر هم از فدراسیونهای جهانی خودشان طلب دارند. البته وزارت خارجه خیلی کمک کرده است و منابعی از طریق سفارت خانههایمان منتقل شده است. موضوع فوتبال جدی است؛ هم باشگاهها طلب دارند هم فدراسیون فوتبال. امیدوارم با رایزنیها این مشکلات حل شود.
داورزنی درباره اینکه یکی از رؤسای فدراسیونها دو تابعیتی است، گفت: کتباً هنوز چیزی به ما اعلام نشده و ما هم در رسانهها خوانده ایم. یک اختلاف نظر هم وجود دارد کسی که «گرین کارت» دارد با کسی که پاسپورت دارد فرق میکند. هستند افرادی که گرین کارت دارند ولی تابعیت آمریکا را ندارند. بعضی از دوستان در دستگاههای نظارتی مطرح کرده اند که در یکی از فدراسیونها شاید یک نفر دو تابعیتی باشند. از آنها خواستیم که مدارک را ارائه کنند.
وی افزود: قبل از انتخابات همین فدراسیون، همین موضوع را از این فرد قبل از ثبت نام پرسیدیم و گفت که به هیچ وجه پاسپورت آمریکایی ندارم. اما اگر دستگاههای نظارتی مستندات جدیدی دارند ارائه کنند، ما هم رسیدگی میکنیم.
داورزنی درباره وضعیت فدراسیون تنیس و سرپرستی ۶ ماهه شایسته تاکید کرد: تکلیف تنیس هم روشن میشود.
وی در خصوص توصیه وزارت ورزش به باشگاهها برای عدم انجام اردوهای خارجی و حضور استقلال و پرسپولیس در ترکیه اظهار کرد: یکی از باشگاهها اعلام کرد تمام امکانات را در ترکیه داریم. استقلال هم اعلام کرد برای ما اردوی ترکیه ارزانتر در میآید و رایگان است. نمیتوانستیم با سفر دو باشگاه موافقت و با دو باشگاه مخالفت کنیم. باشگاهها خودشان باید دقت نظر کنند. اگر با تراکتور و استقلال موافقت میکردیم ولی جلوی پرسپولیس و سپاهان را میگرفتیم، اعتراض میشد که تبعیض قائل شدیم. تصمیم کلی گرفته شد که اگر با صلاح مدیران باشگاهها، سفری برایشان مقرون به صرفه تر است، این امکان را داشته باشند که بتوانند بروند. باشگاه پرسپولیس هم اعلام کرد این اردو برایش ارزانتر در میآید. استقلال میگفت خود میزبان امکانات را برایمان فراهم کرده است. قیمت تمام شده اردوها به زعم دوستان ارزانتر از داخل ایران بود.
معاون وزیر ورزش درباره خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس خاطرنشان کرد: از طرف وزارت ورزش و دولت آمادگی صد درصد برای واگذاری وجود دارد. نمیگذاریم حتی یک درصد در اختیار وزارت بماند. الان وارد مرحله عملیاتی شده است ولی مصوبهای در مجلس اتفاق افتاد. این مصوبه اجرای کار را با سختیهایی مواجه کرده است. جلساتی در کمیسیون اصل ۴۴ گذاشته شد. خدمت عزیزان در سازمان خصوصی سازی بودیم. هر دو اعلام کردیم که با تجربهای که داریم این مسیر سخت است.
نظر شما