۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۹:۳۱

حمیدرضا حاجی بابایی:

چرا وعده های غیرعملی داده می شود/خصوصی سازی چالش مهم وزیر

چرا وعده های غیرعملی داده می شود/خصوصی سازی چالش مهم وزیر

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: اگر قرار باشد ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان به حقوق ها افزوده شود بالای ۲ هزار میلیارد تومان بودجه می‌خواهد. چالش وزیر اینجاست. چرا وعده ای می دهد که اجرا نمی‌شود؟

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی برنامه تلویزیونی پرسشگر، حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مجلس و وزیر اسبق آموزش و پرورشدر برنامه تلویزیونی پرسشگر که شامگاه گذشته با موضوع «چالش های پیش روی وزیر آینده آموزش و پرورش» روی آنتن شبکه آموزش سیما رفت، با بیان اینکه یکی از مسائل مهم که در سال های اخیر به ویژه از سال ۹۲ با آن رو به رو هستیم، نگاه دولت به آموزش و پرورش در حیطه اقتصادی است، گفت: وزرای معرفی شده در این چند سال ناچار به خصوصی سازی بودند و شرط دولت برای وزیر آموزش و پرورش شدن، خصوصی سازی بوده و یک مرتبه وزیری اعلام کرد ۳۵۰ هزار مازاد معلم دارند، اما امروز ۳۵۰ هزار کمبود داریم. این اظهارات زمینه ساز خصوصی سازی بوده است.

وی افزود: مخالفتی با مدارس غیردولتی ندارم اما جایی که مردم نیاز دارند باید مدارس دولتی پابرجا باشند.

وی با بیان اینکه وقتی معلم با شرایط سن بالا استخدام می‌کنیم باید در سنین بالا مراعاتش را بکنیم، بیان کرد: آیا بعد از ۴۰ سال نباید بتوانیم تعیین کنیم که آموزش و پرورش حاکمیتی است یا باید به بخش خصوصی واگذار شود؟ رهبری و اسناد بالادستی می گویند امری حاکمیتی است اما دولت می گوید باید خصوصی سازی شود که در لایحه بودجه ۹۸ مصداق آن را دیدیم و واگذاری ۱۰درصدی سالانه مدارس در قالب خرید خدماتی را آورده بودند که حذف شد. به معلم خرید خدمات ۴۰۰ هزار تومان حقوق می دهیم که دستش به جایی بند نیست.

حاجی بابایی ادامه داد: آیا در نظام جمهوری اسلامی، دولت متکفل آموزش مردم هست یا نیست؟ اولین مشکل وزیری که می‌خواهد معرفی شود خصوصی سازی است.

وی ادامه داد: بحث دوم اطلاع وزیر از مسائل است. از سوی معلم ها در استان ها می شنوم که سرپرست اعلام کرده که قرار است ۶۰۰ هزار تومان به حقوقشان اضافه شود که ۳۶۰۰ میلیارد تومان بودجه می خواهد. از آن سو هنوز لایحه ای از آموزش و پرورش به مجلس نیامده و دو سال است منتظر نظام هماهنگ پرداخت حقوق هستیم.

وزیر اسبق آموزش و پرورش با بیان اینکه باید اظهاراتی از این دست با اطلاعات کافی باشد، گفت: در برنامه ششم توسعه، دولت را مکلف به آوردن برنامه کردیم، تذکر دادیم، مکاتبه کرده ایم و خب شاید مجلس به اندازه کافی از قدرتش استفاده نکرده است.

وزیر اسبق آموزش و پرورش با بیان اینکه دولت وقتی لایحه بودجه ۹۸ را به مجلس آورد بودجه رتبه بندی را در سقف دوم و تا ۲ هزار میلیارد تومان قرار داده بودند یعنی از مازاد بودجه نفت صرف آن شود که ما در مجلس آن را به سقف اول آوردیم و قطعی کردیم، بیان کرد: سخنگوی دولت نباید اعلام کند که دوماه دیگر رتبه بندی را اجرا می کنند، این شدنی نیست. یا مسئولی دیگر می گوید شهریور ۶۰۰ هزار تومان به حقوق ها می‌افزاید که مقدور نیست. بر فرض همین فردا لایحه به مجلس بیاید تا در کمیسیون بررسی و تصویب و در شورای نگهبان تایید شود حداقل دو تا سه ماه طول می کشد.

وی ادامه داد: دومین اشکال، اشکال آماری موضوع است. اگر قرار باشد ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان به حقوق ها افزوده شود بالای ۲ هزار میلیارد تومان بودجه می‌خواهد. چالش وزیر اینجاست. چرا وعده ای می دهد که اجرا نمی‌شود؟

کد خبر 4682986

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • معلم IR ۱۸:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۸
      0 0
      جناب حاج بابایی چرا تلاش نمیکنیدسطح حقوق ما بالاتربشه .ابوالفضلی حقوق مون کفاف مخارج عادی زندگی مون را نمیکنه .به کفش ولباس وبیماری ودکتردرمان نمیرسه.توروجان بچه هات قسم میدهیم کاری بکنیدتوروخدا.