۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۵۸

رئیس جهاد‎ ‎دانشگاهی آذربایجان شرقی خبر داد:‏

راه اندازی کلینیک ارتقای سلامت/ سرطان‌های شایع غربالگری می شود

راه اندازی کلینیک ارتقای سلامت/ سرطان‌های شایع غربالگری می شود

تبریز- رئیس جهاد‎ ‎دانشگاهی آذربایجان شرقی از راه اندازی کلینیک پیشگیری و ارتقای سلامت در تبریز با فعالیت در ‏حوزه هایی همچون غربالگری سرطان های شایع خبر داد.‏

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر محسنی عصر سه شنبه در نشست خبری به مناسبت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی از افتتاح مجتمع درمانی تحقیقاتی جهاد دانشگاهی استان تا سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: البته برای افتتاح این مجتمع نیازمند همکاری ویژه مسئولان هستیم چرا که تامین زیرساخت های این مجتمع به تنهایی ممکن نبوده و نیاز به حمایت مسئولان استانی دارد.

وی از ورود به حوزه تحقیقاتی و پژوهشی در این مرکز خبر داد و گفت: البته این امر در کنار ارائه خدمات درمانی و ارتقای کمی و کیفی خدمات خواهد بود.

محسنی در خصوص فعالیت های مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی تبریز نیز گفت: وجود معضل ناباروری و همچنین چالش جمعیتی در کشور باعث اهمیت ویژه این نوع خدمات شده است که با توجه به مشکل فرزندآوری در میان ۲۵ درصد زوجین در کشور، مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی تبریز فعالیت‌های خود را به جد پیگیری و گسترش می‌دهد تا در این رابطه کمک حال زوجین باشد.

وی با اشاره ای به بیماری سرطان و شیوع آن گفت: طبق آمار، از هر هشت خانم یک نفر در معرض ابتلا به سرطان سینه است که این آمار تهدید بزرگی برای جامعه به حساب می آید که در این راستا، جهاد دانشگاهی استان نیز به منظور دستیابی به اهداف پنج ساله ششم، کلینیک پیشگیری و ارتقای سلامت را راه‌اندازی کرده است که  این مرکز به طور رسمی در دهه ولایت افتتاح می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی ادامه داد: غربالگری سرطان‌های شایع در استان، یکی از محورهای اصلی فعالیت این کلینیک است که با جلوگیری از بروز بیماری‌ها و تشخیص به موقع آن ها می تواند اثر گذار باشد.

وی همچنین از اخذ مجوز برای پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی جهاددانشگاهی استان خبر داد و گفت: این پژوهشکده به عنوان اولین پژوهشکده در حوزه علوم انسانی در منطقه شمالغرب ایجاد خواهد شد.

محسنی در ادامه با اشاره ای به ورود این سازمان به حوزه انرژی های تجدیدپذیر گفت: جهاد دانشگاهی در این زمینه فعالیت های گسترده ای انجام داده و در سطح کشور تبدیل به قطب شده و از سویی کارگاه انرژی‌های تجدیدپذیر را نیز با سرمایه‌گذاری یک میلیاردتومانی به کارخانه تبدیل کرده است.

وی  با اشاره ای به فعالیت این سازمان در راستای اشتغال زایی گفت:  با همکاری استانداری و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برای بیش از ۳۰۰ بانوی سرپرست خانوار خدمات آموزشی ارائه می‌شود تا بتوانند خود کارآفرینی کنند که البته این نهاد چندین طرح دیگر نیز در حوزه ارائه آموزش در راستای توانمندسازی افراد جامعه در دست اجرا دارد.

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی از بهره‌مندی ۱۶ هزار نفر ساعت دانشجو از برنامه‌های معاونت فرهنگی، اجتماعی و هنری جهاددانشگاهی استان در سال گذشته خبر داد.

وی  با اشاره به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص بالا بودن هزینه های درمان ناباروری گفت: حمایت‌های مالی در حوزه هزینه‌های درمان ناباروری بسیار کم بوده و پوشش بیمه‌ای آن نیز بسیار اندک است اما جهاد دانشگاهی همواره تلاش کرده هزینه ها را افزایش ندهد که در صورت تحقق یافتن رایزنی های صورت گرفته با مراکز خیریه و بانک ها، حمایت هایی انجام خواهد شد.

محسنی ادامه داد: البته در مجلس نیز لایحه ای در این خصوص ارائه شده که در صورت تصویب آن، شاهد انجام حمایت هایی از زوجین خواهیم بود.

کد خبر 4686686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha