به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر امیرعلی سهراب پور با اعلام این خبر افزود: طبق مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران و با هماهنگی دانشکده پزشکی و معاونت توسعه دانشگاه، تمامی دستیاران گروه های آموزشی بالینی دانشگاه در سال تحصیلی پیش رو، تحت پوشش بیمه مسئولیت شغلی یکی از شرکت های بیمه قرار خواهند گرفت.
وی افزود: در همین راستا فهرست تمامی دستیاران را از دانشکده پزشکی استعلام کردهایم و به محض دریافت و ارایه آن به معاونت توسعه، اقدام لازم انجام خواهد شد و امیدواریم وعدههای دادهشده از سوی وزارت بهداشت برای بهبود وضعیت معیشتی دستیاران، عملی شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: همچنین کارگروهی در دانشگاه برای بررسی سقف تعداد کشیکها و ساعات کاری دستیاران در گروههای مختلف تشکیل شده و امیدواریم با همکاری دستیاران و در چارچوب ضوابط جاری کشور بتوانیم گامهایی در جهت بهبود شرایط کاری دستیاران بالینی در بیمارستانها برداریم.
سهراب پور با تاکید بر تلاش دانشگاه برای بهبود شرایط کاری دستیاران خاطر نشان کرد: از معاونان آموزشی بیمارستانها خواستهایم به طور منظم با دستیاران بیمارستان یا نمایندگان آنها ملاقات کنند و از شرایط تحصیلی و رفاهی آنان خبر بگیرند.
وی گفت: متاسفانه گاهی حل مسائل بسیار سادهای که مخارج چندانی هم ندارد، در بیمارستان ها مغفول میماند؛ در حالی که دستیاران عموماً به شدت گرفتارند و فرصت مراجعه به مسؤولین بیمارستان و طرح مشکلات را ندارند و یکی از وظایف معاونین آموزشی بیمارستان و رؤسای بیمارستانها، ایجاد مکانیسمهای دائمی مانند بازخوردگیری از دستیاران و برگزاری جلسات منظم با دستیاران ارشد بیمارستان است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تقویم آموزشی دانشگاه اظهار داشت: شروع رسمی دوره دستیاری در بیمارستانها امسال در هفته اول شهریورماه خواهد بود و مشکلات سال گذشته که ناشی از معرفی دیرهنگام دستیاران از وزارت بهداشت بود، امسال وجود ندارد و بیمارستانها فرصت دارند در هفتههای قبل از شروع پاییز، دورههای فشرده توجیهی نظری و عملی برای دستیاران رشتههای مختلف برگزار کنند.
سهراب پور توجه به موضوع تعهد حرفهای در سطح دستیاران را از اولویت های آموزشی دانشگاه دانست و گفت: از معاونت تخصصی و فوقتخصصی دانشکده پزشکی خواستهایم برنامه ششماهه، یکساله و دوساله خود را در راستای آموزش، پایش و ارزشیابی تعهد حرفهای در دستیاران تخصصی و فوقتخصصی را تا یک ماه آینده به معاونت آموزشی دانشگاه اعلام کند تا با مشخص شدن این برنامه، از تمام ظرفیتهای دانشگاه برای اجرای این برنامه استفاده شود.
وی اضافه کرد: بیشترین تماس پزشک با بیمار در سطح بیمارستان های تابعه دانشگاه، برای دستیاران دانشگاه پیش میآید و لازم است توجه لازم به این نقطه تماس مهم و حساس مبذول شود که خوشبختانه عمده دستیاران تخصصی و فوقتخصصی دانشگاه افرادی باهوش، توانا و با انگیزه هستند و نقایصی که در اجرای عملی مصادیق تعهد حرفهای در سطح اورژانس و بخشها و درمانگاهها دیده میشود، با یک برنامهریزی هماهنگ و فراگیر کاملا قابل مداخله است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: با توجه به لزوم برنامهریزیهای موازی برای توانمندسازی اساتید، پرستاران، منشیهای بخشها و درمانگاهها و سایر کارکنانی که درگیر مراقبت بیماران هستند، در این عرصه هم فعالیتهای خوبی در دست اقدام است و باید گسترش یابد.
نظر شما