به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شریفی غروب شنبه در نشست خبری «برنامه تلویزیونی ایستگاه چهل و دوم» که در مرکز فرهنگی شاه سید علی(ع) قم برگزار شد، با اشاره به انتشار روایتهایی از زندگی ۵ شهید قرآنی فاجعه منا، اظهار کرد: این مجموعه ۵ جلدی روایتهایی از زندگی شهیدان محسن حاجی، حسنی کارگر، حسن دانش، فؤاد مشعلی، امین باوی و محمدسعید سعیدی زاده است که اکنون به چاپ دوم رسیده است.
وی با اشاره به شکلگیری این گروه افزود: فلسفه و ایده اصلی شکلگیری خانواده عقیق دغدغه برای تولیدات فرهنگی و هنری بود که از هدر رفت بودجههای دولتی در امور هنری جلوگیری شود.
به گفته مدیر خانواده عقیق، این خانواده از ۴ سال گذشته شکلگرفته است و در زمینه تولیدات هنری همچون کتاب، فیلم، تولیدات تلویزیونی و پادکست و تولیدات گرافیکی همچون موشن گرافی، اینفوموشن، کمیک موشن و استاپ موشن قدم برداشته است.
بسیاری از بودجههای فرهنگی مؤسسات حیف و میل میشود
وی با انتقاد از تولیدات فرهنگی سازمانهای دولتی، تأکید کرد: این نقیصه در سازمانهای فرهنگی ایران وجود دارد که فضای فرهنگ و هنر که بهرهوری بالایی داشته باشند وجود ندارد.
شریفی با بیان اینکه بسیاری از بودجههای فرهنگی مؤسسات حیف و میل میشود، عنوان کرد: ساختار فشل و نامناسب این سازمانها سبب شده است که بسیاری از این بودجهها به درستی مصرف نشده و صرف تولید محصولات هنری با کیفیت نشود و همین دغدغه عامل اصلی شکلگیری عقیق بوده است.
وی با تأکید بر تولیدات قرآنی خانواده عقیق، اظهار کرد: برنامه تلویزیونی مدرسه حفظ که آموزش حفظ جز سی قرآن است، سورههای مهربانی، مجموعه مهاجران، مسابقه معارفی ۲۴ و امسال هم مسابقه ایستگاه چهل و دوم از جمله تولیدات قرآنی خانواده عقیق است.
مدیر خانواده عقیق جریان انقلاب و انجام کار گروهی هنری را از جمله اهداف شکلگیری این مجموعه برشمرد و تصریح کرد: شاکله اصلی خانواده عقیق همه خود از حافظان قرآن و طلاب هستند.
نظر شما