به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، در همایش " درمان با قرآن؛ بیان دین و طب" که در امارات برگزار شد، شرکت کنندگان به ضرورت برخورداری از درمان با قرآن بر اساس ضوابط شرعی و اعتدال میان علمای دین و پزشکان اشاره کردند .
شرکت کنندگان در این همایش به تأسیس آموزشگاههای تخصصی برای درمان با قرآن با همراهی و نظارت پزشکان در بیمارستها اشاره و تصریح کردند: این آموزشگاهها باید بر اساس قوانین شرعی باشد تا از ایجاد خرافات پرهیز و به کمیته های علمی برای پیشرفت در زمینه درمان با قرآن کمک کند.
دکتر زغلول نجار رئیس کمیته اعجاز علمی قرآن و سنت نبوی شورای عالی امور اسالمی قاهره در این همایش به ضرورت فهم پزشک مسلمان از کتاب خدا و تأثیر آن اشاره کرد و گفت: پزشکان باید از کتاب خدا و سنت نبوی ضمن مهارتهای پزشکی خود اطلاع داشته باشد.
دکتر عبدالحق حمیش استاد دانشکده شریعت شارجه در این همایش اظهار داشت: علمای فقه درمان با قرآن به عنوان زمینه ای برای تکسب و سود را مجاز ندانسته اند زیرا درمان با قرآن بر اساس تقرب به خداوند ایجاد می شود.
پروفسور طارق بن علی روانپزشک پیشنهاد تأسیس مکانی برای عیادت کسانی که با قرآن درمان شده اند را در بیمارستانها مطرح کرد تا درمان با قرآن زیر نظر پزشک در سطحی بسیار وسیع صورت گیرد.
دکتر سید محمود مهران استاد دانشکده شریعت و قانون دانشگاه الازهر خواستار تأسیس آکادمی تخصصی در این زمینه با حمایت و نظارت دولت شد.
شرکت کنندگان در همایش سه روزه " درمان با قرآن؛ بیان دین و طب" که از 21 فروردین در امارات آغاز شده است، به بررسی جوانب اسلام و رسالت آن در خدمت به انسانیت، تلفیق دین و علم به دور از خرافات و مسائلی که عقل و منطق آن را قبول نمی کند، پرداختند.
در این همایش ماهیت و اهمیت درمان با قرآن از منظر طب شرعی، اختلاف و ارتباط میان اطبا، نقش قرآن در زندگی فردی و اجتماعی و درمان با قرآن در همه جوامع اسلامی مورد بررسی قرار گرفت .
این همایش اولین همایش در سطح جهانی بوده که استادان، کارشناسان برجسته و فقها درباره مسئله درمان با قرآن و بیماریهای روحی که درمان آنها با دین ارتباط دارد، سخنرانی و برخی حقایق علمی درباره تأثیر درمان با قرآن در شفای بیماران را مطرح کردند.
نظر شما