به گزارش خبرنگار مهر، منصور غلامی ظهر سه شنبه در جشن ۴۰ سالگی دانشگاه شهرکرد گفت: بعد از انقلاب دانشگاه های ایران تقریبا کار خود را از نو آغاز کردند و باید دانشگاهیان و منتقدان به این مهم توجه کنند.
وی با بیان اینکه تربیت نیروی انسانی تحصیلکرده اولین وظیفه دانشگاه بوده که تا دهه ۷۰ به خوبی انجام شد، بیان کرد: بیشتر مدیران کشور از فارغ التحصیلان این دانشگاه ها بودند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت:در مقطعی تراکم فارغ التحصیلان موجب بروز ضعف ها شد و تمهیدات لازم برای حل این مشکل از سوی دولت های اندیشیده شد.
وی ادامه داد: اکنون ایران در دنیا جایگاه ۱۶ علمی را دارد که در کنار کشورهای صاحب نام قرار دارد.
۵۰ هزار دانشجوی خارجی در ایران تحصیل می کند
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص خدمت دانشگاه به جامعه و حل مسائل کشور بیان کرد: در دهه گذشته حل مشکلات جامعه در دانشگاه ها شکل گرفته است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۴۳ پارک علم و فناوری در کشور برای حمایت از ایده های جدید و شرکت های دانش بنیان به سمت ثروت آفرینی فعالیت می کنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به وجود ۱۹۷ مرکز رشددر کشور، بیان کرد: این مراکز از گروه های کوچک صاحب ایده حمایت می کنند و زمینه ساز شکوفایی این مراکز و ایجاد اشتغال هستند.
وی بیان کرد: اکنون دانشگاه ها در حل مشکلات صنعت و تولید کار می کنند و انعقاد قراردادهای اکتشاف و حل مسائل محیط زیست نمونه هایی در این بخش است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد:در حال حاضر ۵۰ هزار دانشجوی خارجی در ایران تحصیل می کند.
نظر شما