پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۹

امام جمعه بوشهر:

جغرافیای حضور شهدای ترور استان بوشهر جهانی است

جغرافیای حضور شهدای ترور استان بوشهر جهانی است

بوشهر- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره به اینکه اقشار و گروه‌های مختلف در بین شهدای ترور استان هستند، گفت: جغرافیای حضور شهدای ترور استان بوشهر جهانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح یکشنبه در یادواره شهدای ترور استان بوشهر و شهیدان رجایی و باهنر اظهار داشت: شهدا دارای جایگاهی رفیع هستند و امنیت و آسایش امروز ما مرهون خون شهدا است.

وی مجموعه شهدای ترور استان بوشهر را بسیار زیبا توصیف کرد و ادامه داد: شهدای ترور استان بوشهر یک مجموعه متشکل از ۱۴ روحانی و غیر روحانی، مرد و زن، کوچک و جوان، داخل و خارج از کشور هستند.

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه شهدای ترور استان بوشهر جغرافیای حضورشان جهانی است خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های شهدای ترور این است که تروریست‌ها آنها را نشانه می‌گیرند.

آیت‌الله صفایی بوشهری به ویژگی‌های شهدای ترور اشاره کرد و افزود: دیگر شهدا در جنگ به طور عمومی به شهادت میرسند، اما شهدای ترور به شکل خاص شهید می‌شوند.

وی گفت: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید کسانی که زندگی اسلامی می‌خواهند، در این راه متحمل مشکلات می‌شوند و تحمل می‌کنند، آن زمان خداوند امدادهای غیبی را به آنها می‌رساند و بزرگان عالم وجود، فرشتگان به یاری آنها می‌فرستد.

صفایی بوشهری افزود: چهل سال از شهادت شهدای ترور می‌گذرد، وقتی خداوند ولایت داشته باشد بر اینها بعد از سال‌ها اینچنین مجلس باشکوهی برای آنان برگزار می‌شود و این یکی از تجلی‌های الهی است که عظمت این ولایت اوج آن در آخرت است، شهدایی که پیشگام و پیشران در عرصه جنت هستند.

وی ادامه داد: انسان موجودی است که چند چیز آن حتمی است که یکی از آنها مرگ است، هیچ انسانی نیامده است که بماند، هرکس آمده بر این است که برود و زیباترین، سودمندترین و ارزشمندترین رفتن انسان از دنیایی به دنیای دیگر شهادت است.

کد خبر 4707783

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha