پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ شهریور ۱۳۹۸، ۹:۵۱

رئیس سازمان چای کشور:

خریداری ۱۰۴ هزار تن برگ سبز چای/پرداخت ۲۱۳ میلیارد از مطالبات

خریداری ۱۰۴ هزار تن برگ سبز چای/پرداخت ۲۱۳ میلیارد از مطالبات

رشت- رئیس سازمان چای کشور با اشاره به خریداری ۱۰۴ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران شمال، گفت: تاکنون ۲۱۳ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب جهانساز با اشاره به اینکه  از آغاز اردیبهشت تاکنون ۱۰۴هزار تن برگ سبز چای ازچایکاران شمالی خریداری شده است، اظهار کرد: ۵۳ درصد برگ‌های خریداری شده از نوع درجه یک و مابقی نیز از نوع درجه دو هستند.

جهانساز با بیان اینکه خرید برگ سبز چای تا ۳۰ مهر ماه امسال ادامه خواهد داشت، افزود: پیش بینی می شود در صورت مناسب بودن شرایط جوی چایکاران در این مدت ۱۵ هزار تن برگ سبز چای دیگر برداشت کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ارزش برگ‌های خریداری شده ۲۹۱ میلیارد تومان است، گفت: تاکنون زاین مبلغ ۲۱۳ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران به حساب آنها واریز شده است و مابقی نیز به تدریج پرداخت می شود.

رئیس سازمان چای کشور  ادامه داد: امسال ۲۳ هزار و ۴۳۲ تن چای خشک در ۱۶۰ کارخانه‌ چایسازی گیلان و مازندران چای خشک تولید شده است.

کد خبر 4715494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha