به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی زندهبودی صبح سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: میگوی پرورشی در استان بوشهر از کیفیت بالایی برخوردار است که متقاضیان زیادی در بازارهای داخلی و خارجی دارد بهگونهای که بیش از ۹۰ درصد میگوی پرورشی استان بوشهر هرساله به کشورهای اروپایی و آسیایی صادر میشود.
وی تصریح کرد: طرح بزرگترین مجتمع پرورش میگوی کشور در منطقه رودشور شهرستان گناوه اجراشده که زمینه اشتغال دو هزار و ۵۰۰ نفر را فراهم کرده و با امکان تولید دو بار در سال یکی از طرحهای مهم در حوزه تولید و اشتغال در استان بوشهر است.
شناسایی ۴۰ هزار هکتار اراضی مستعد
زندهبودی گفت: بیش از ۴۰ هزار هکتار از اراضی ساحلی برای پرورش میگو در استان بوشهر شناساییشده که زیرساختهای ۱۰هزار هکتار آن برای پرورش میگو فراهمشده است و تاکنون هفت هزار هکتار این اراضی آماده پرورش میگو است.
مدیرکل شیلات استان بوشهر افزود: سال گذشته افزون بر چهار هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی ساحلی تحت پوشش پرورش میگو قرار گرفت و افزون بر ۲۳هزار تن میگو برداشت شد.
اجرای طرح برقرسانی در اراضی پرورشی
زندهبودی با تأکید بر توجه به اجرای طرح برقرسانی در اراضی پرورشی گفت: برخی از اراضی نیاز به برقرسانی دارند که همکاری در این عرصه ظرفیت تولید میگو در اراضی پرورشی را افزایش میدهد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تولید بیش از ۶۰ درصد میگوی پرورشی کشور در استان بوشهر این استان را به قطب پرورش میگو تبدیل کرده است.
مدیرکل شیلات استان بوشهر از اجرای طرح اصلاح ساختار و مکانیزه کردن استخرها، افزایش ذخیرهسازی در سطح، ارتقای دانش فنی پرورشدهندگان خبر داد و بیان کرد: تولید دو بار در سال در اراضی پرورش میگو موردتوجه قرارگرفته که اکنون این مهم عملیاتی شده است.
تولید ۶۰ درصد میگوی پرورشی کشور
زندهبودی افزود: به ازای هر هکتار مزرعه پرورش میگو واگذارشده حدود ۰.۷ نفر مشغول به کار میشوند که بر این اساس در یک مزرعه ۲۰ هکتاری ۱۴ نفر بهطور مستقیم مشغول به کار میشوند.
وی بیان کرد: استان بوشهر قطب تولید میگوی پرورشی در کشور است بهگونهای که هماکنون بیش از ۶۰ درصد میگوی پرورشی کشور در استان بوشهر تولید میشود و در عرصه اشتغالزایی نقش مهمی دارد چراکه در استان نزدیک به هشت هزار نفر در صنعت پرورش میگو شامل پرورش، تکثیر و غذای میگو مشغول به کار هستند.
نظر شما