به گزارش خبرنگار مهر، هادی رضایی در نشست خبری که امروز سه شنبه در محل کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد، در مورد سفر اخیر خود به توکیو و حضور در نشست هماهنگی سرپرستان کاروان های اعزامی به پارالمپیک توضیحاتی داد.
٢١ ساختمان در دهکده پارالمپیک
وی گفت: دهکده بازی ها شامل ٢١ ساختمان است و ظرفیت ٨ هزار نفری دارد. به گونه ای برنامه ریزی شده که ورزشکاران معلول تا طبقه ١٠ هر ساختمان اسکان پیدا می کنند.
تغییر ساختمان استقرار کاروان ایران
وی با بیان اینکه محل استقرار کاروان ایران مشخص شده، ادامه داد: البته ترجیح این بود به بخش غذاخوری
و حمل و نقل نزدیک تر باشیم و به همین دلیل خواستار تغییر ساختمان کاروان ایران شدیم که موافقت شد.
رزرو اتاق با شرایط خاص برای مرتضی مهرزاد و سیامند رحمان
رضایی با بیان اینکه برای رزرو محل اسکان کاروان ایران پیش بینی های لازم انجام شده، خاطرنشان کرد: به طور مثال برای برخی ورزشکاران خواستار اتاق ویژه با امکانات لازم شدیم؛ مانند مرتضی مهرزاد و سیامند رحمان که به ترتیب به لحاظ قد و وزن شرایط خاصی دارند و باید تخت آنها مطابق با شرایطشان باشد.
فقط توکیو میزبان پارالمپیک نیست
سرپرست کاروان ورزش ایران در پارالمپیک توکیو با بیان اینکه تمام شهرهای ژاپن میزبان پارالمپیک هستند نه فقط توکیو، تصریح کرد: پیش از آغاز رسمی بازی ها، هر شهر میزبان یک رشته به صورت رایگان است. ورزشکاران آن رشته به شهر مورد نظر می روند و تا زمان آغاز بازی ها می توانند به صورت رایگان از امکانات آن شهر استفاده کنند.
برگزاری پارالمپیک توکیو در ٢٢ رشته
رضایی با یادآوری اینکه پارالمپیک ٢٠٢٠ در ٢٢ رشته و ٤٤ ماده برگزار می شود، گفت: ٤٤ هزار ورزشکار در این رویداد شرکت دارند. ٢٢ مرداد ٩٩ دهکده بازی ها افتتاح می شود و ١٦ شهریور ٩٩ هم اختتامه بازی ها است.
دورکاری ١٠٠ هزار کارمند ژاپنی
به گفته رضایی، در جریان پارالمپیک توکیو و به منظور کنترل ترافیک، ١٠٠ هزار کارمند دورکاری خواهند داشت.
سرپرست کاروان ایران در بخشی از نشست خبری خود در مورد شرایط هر یک از رشته های اعزامی به پارالمپیک توکیو برای حضور در میادین کسب سهمیه و امتیاز لازم، توضیح داد.
پیش بینی ١٠٣ سهمیه؛ فعلا ٣٤ سهمیه کسب شده
بنابر اعلام هادی رضایی و طبق جدیدترین پیش بینی صورت گرفته توسط کمیته ملی پارالمپیک، کسب ١٠٣ سهمیه شامل ٨٩ سهمیه در بخش مردان و ١٤ سهمیه در بخش بانوان برای پارالمپیک سال آینده پیش بینی شده است. از این تعداد تاکنون ٣٤ سهمیه شامل ٢٩ سهمیه مردان و ٥ سهمیه بانوان به دست آمده است.
کاروان پارالمپیک ٣٤ مدال می گیرد
همچنین اینگونه پیش بینی شده که کاروان ایران از حضور در پارالمپیک توکیو صاحب ٣٤ مدال شامل ١١ طلا، ١٣ نقره و ١٠ برنز خواهد شد.
ورزشکاران در توکیو کلاس بندی نمی شوند
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک تاکید کرد که ورزشکاران اعزامی به توکیو از فیلتر کلاس بندی عبور خواهند کرد چراکه در جریان پارالمپیک هیچ اقدامی برای کلاس بندی ورزشکاران انجام نمی شود.
اعزام کیفی کاروان به پارالمپیک توکیو
رضایی با تاکید بر اینکه سیاست کمیته ملی پارالمپیک برای پارالمپیک ٢٠٢٠ توکیو اعزام ورزشکار بر اساس کسب سهمیه نیست بلکه ملاک اعزام کیفی است، گفت: تا فروردین ماه فرصت داریم تا اعزام ورزشکار بر اساس سهمیه کسب شده را به صورت رسمی اعلام کنیم.
انتخاب جایگزین برای ورزشکار
وی با یادآوری درگذشت راضیه شیرمحمدی و پناهنده شدن پرویز جلالی پور گفت: برای این دو ورزشکار باید جایگزین انتخاب شود اما هنوز این کار انجام نشده است.
پرداخت ٣٦٥ میلیون از طرف کمیته پارالمپیک به فدراسیون تیروکمان
سرپرست کاروان پارالمپیک در ادامه با یادآوری اینکه ٨ رشته از ورزش جانبازان و معلولان زیر نظر فدراسیون هایشان اداره می شوند در مورد انتقاد ملی پوشان پاراکماندار از فدراسیون بابت اختلاف نظر مالی گفت: تاکنون ٣٦٥ میلیون تومان بابت حضور در میادین کسب سهمیه به فدراسیون تیروکمان داده ایم، یک ریال هم بدهکار نیستیم. پیش از این نشست هایی برگزار شده و هفته آینده بازهم نشست خواهیم داشت. این مشکلات هست. امیدوارم حل شود.
فدراسیون ها پول پرداختی پارالمپیک را برای ورزشکارانمان هزینه کنند
وی ادامه داد: در مجموع برای اعزام هر ورزشکار ۲۰ میلیون به فدراسیون مربوطه می دهیم. برای تمرین در روز ۳۵۰ هزار برای طلا و ۳۰۰ هزار برای نقره می دهیم. خواهشمان این است که فدراسیون ها پول پرداختی پارالمپیک را برای ورزشکارانمان هزینه کنند.
توضیح در مورد تیم والیبال نشسته بانوان
رضایی در مورد وضعیت والیبال نشسته بانوان و اینکه ترکیب تیم تا حد زیادی تغییر کرده، گفت: کادر فنی مشخص است و حکم سرمربی و مربی هم ابلاغ شده است. جوانگرایی تیم هم بعد از ریو انجام شد، این تیم با این تغییر در بازی های پاراآسیایی اندونزی دوم شد. ترکیب آن تیم الان به طور کامل در اردو است.
ورزشکار سالاری در برنامه کمیته پارالمپیک نیست
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک در بخشی از صحبت های خود با تاکید بر اینکه ورزشکار سالار، داور سالار و مربی سالار نیستیم، گفت: برای پارالمپیک توکیو، مربی رشته های طلایی ما اعزام می شوند که این طبق آیین نامه مربیان است. درباره ساره جوانمردی و زهرا نعمتی هم مربیانی را قبول داریم که طبق آیین نامه باشند. ما با ورزشکار طرف نیستیم و با فدراسیون هماهنگ می کنیم، حالا اگر فدراسیون مربی ای معرفی کرد که در آیین نامه ما نبود نمی توانیم اعزام کنیم. اگر حتی مربی در اندازه این دو ورزشکار نداشتیم می توانیم مربی خارجی بگیریم. هیچ کس در توانمندی نعمتی و جوانمردی شکی ندارد اما برای اعزام کاروان به سیاستی که داریم توجه می کنیم.
مهلت تعیین شده برای ٤ رشته
به گزارش خبرنگار مهر، هادی رضایی در ادامه نشست خبری خود با یادآوری جدا شدن ٨ رشته از مجموعه ورزش جانباران و معلولان گفت: چهار رشته دوومیدانی، وزنه برداری، جودو نابینایان و تیراندازی هم تا پایان سال ٢٠٢٠ فرصت دارند تا به فدراسیون های مربوطه خود ملحق شوند.
پارالمپیک بدون پول هم کارش را انجام می دهد
سرپرست کاروان پارالمپیک توکیو گفت: اگر برای پول ناله کنیم از کارمان عقب میافتیم. ما نیاز به همان بودجه پیشبینی شده داریم و خواهش میکنیم که بودجه را بدهند. البته مشکلات را میدانیم و بر همین اساس اولویت بندی کردهایم. در حال حاضر یک ریال به هیچ فدراسیونی بدهی نداریم و برنامه ها جلو رفته. فقط خواهش میکنیم پول پیشبینی شده را به ما بدهند اگرچه بدون پول هم کارمان را انجام می دهیم. تا الان به ما ۲۲ درصد از بودجه ۲۹ میلیاردی کمیته ملی پارالمپیک تعلق پیدا کرده است.
نظر شما