به گزارش خبرنگار مهر، معاون امور بانکی ، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در همایش بین المللی ابزارهای نوین مالی در نظام بانکداری اسلامی گفت: برای بررسی و رفع موانع و چالشهای نظام بانکداری اسلامی کار گروههای تشکیل شده است.
سید حمید پور محمدی با بیان این که تاکنون چهار همایش بانکداری الکترونیک ، ارائه الگوهای جدید بانکداری اسلامی ، نظام پولی و مالی وابزارهای نوین مالی برای بررسی و رفع موانع بانکداری اسلامی تشکیل شده است، افزود: در همین ارتباط دو همایش نظارت و بازرسی و شفافیت مالی و گزارشگری مالی درنظام پولی کشور طی ماههای اردیبهشت و خرداد برگزار خواهد شد.
به گفته وی، ایران پس از پیروزی انقلاب موفق به تصویب و اجرای قانون عملیات بانکدرای بدون ربا شد که طی 24 سال گذشته نیز چنین قانونی را اجرا کرده است.
وی ادامه داد: ایران در آن زمان پیشتاز بانکداری اسلامی بوده و در حال حاضر نیز با بیش از دو دهه تجربه اقدامات مختلف در این نظام را با محک های جدی ثیقل داده است.
معاون وزیر اقتصاد با تاکید بر این که امروز زمان گام برداشتن برای تحول در بانکداری اسلامی است ، تصریح کرد: براساس سند چشم انداز 20 ساله ایران باید مقام اول منطقه از هر حیث باشد که دستیابی به چنین جایگاهی جز اتکا به نهادهای مالی جدید و کار آمد امکان پذیر نیست.
وی با بیان این که نهادهای جدید و کار آمد باید موتور اقتصاد کشور باشند ، افزود: در حال حاضر انتظارات از نظام بانکداری کشور مطرح شده و نیازمند تحول جدید در بخش سیاست های پولی است.
پور محمدی با اشاره به این که در شرایط فعلی بیگانگان حوزه نظام مالی را بیش از سایر بخش ها مد نظر قرار داده اند ، اظهار داشت: باید تلاش ها و ابتکارات را بیش از گذشته کرد، و با نو آوری های اینچنینی پاسخگوی نیازهای روز جامعه منطبق با احکام نوین بود.
نظر شما