پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ مهر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۷

فرمانده انتظامی نوشهر:

۱۱ هزار عدد مواد غذایی قاچاق در نوشهر کشف شد

۱۱ هزار عدد مواد غذایی قاچاق در نوشهر کشف شد

نوشهر - فرمانده انتظامی شهرستان نوشهر، از کشف ۳۰۰ میلیون ریالی ۱۱ هزار عدد انواع مواد غذایی قاچاق در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ قاسم محمدی اظهار داشت: در راستای مبارزه با قاچاق کالاو ارز و رونق بازار داخلی و در پی کسب خبری مبنی بر ورود و عرضه انواع مواد غذایی قاچاق توسط فردی در شهرستان نوشهر موضوع در دستور کار پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان نوشهر، افزود: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی های همه جانبه متهم را شناسایی کردند .

سرهنگ محمدی در ادامه اظهار داشت: پس از هماهنگی های قضائی در بازرسی از محل نگهداری کالا توسط ۱۱ هزار و ۳۵۰ عدد انواع مواد غذایی، بهداشتی، تنقلات ونوشیدنی قاچاق کشف شد.

وی ارزش کالاهای کشف شده را بالغ بر ۳۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و اظهار داشت: در این ارتباط ۲ نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند .

فرمانده انتظامی شهرستان نوشهر با بیان این که قاچاق کالا ضربات جبران ناپذیری به اقتصاد کشور وارد می کند و تهدیدی جدی برای سلامت افراد جامعه به شمار می رود، به شهروندان توصیه کرد: با توجه به این که کالاهای قاچاق معمولا از سلامت، کیفیت و استاندارد کافی برخوردار نیستند، ضمن خودداری از خرید و یا مصرف اینگونه کالاها در صورت شناسایی و یا مواجهه با هرگونه ناهنجاری اجتماعی مراتب را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

کد خبر 4733240

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha