به گزارش خبرنگار مهر علی نصیبی عصر یکشنبه در همایش روز روستا اظهارکرد: در گلستان ۹۰۸ دهیاری و سه هزار و ۱۴۲ عضو شورای روستایی وجود دارد که ظرفیت خوبی برای روستاها هستند.
وی افزود: دهیاران و شوراها که قدمت چندانی ندارند در این مدت زمینه ساز اقدامات بزرگی شده و بعضاً با مشارکت در پروژه های عمرانی و استفاده از مشارکت مردم این زمینه را فراهم کردند که اجرای پروژه های عمرانی در روستاها بسیار ارزان تر تمام شود.
نصیبی گفت: فعالیت در حوزه های مختلف مانند جمع آوری پسماند، فضای سبز، زیباسازی و غیره بر عهده دهیاران قرار دارد.
وی اضافه کرد: در سیل و رانش اخیر که ۳۸۰ روستا را درگیر کرد، دهیاران به عنوان مدیران محلی اقدامات خوبی انجام دادند.
نصیبی ادامه داد: دهیاری ها در دولت جدید شکل گرفتند اما متاسفانه هر چه زمان می گذرد دهیاری ها محدودتر می شوند.
وی توضیح داد: دهیاری ها با برخی از مشکلات مانند نصف شدن اعتبارات، توقع استفاده از اعتبارات دهیاری ها توسط دستگاه های دیگر و عدم اجرای اختیارت قانونی آن ها مانند حق تفکیک روبرو هستند که باید این حقوق را به آن ها برگرداند.
نصیبی گفت: در پانزدهمین سال فعالیت دهیاری ها و در نوزدهمین سال فعالیت شوراها هستیم و نیاز به یک بازمهندسی مجدد در عملکرد دهیاری ها احساس می شود.
وی بیان کرد: اگر در سنوات گذشته خواسته و نیاز مردم جمع آوری پسماند و آسفالت معابر بود اما اکنون ذائقه و خواسته آن ها تغییر یافته است.
نصیبی با تأکید بر بحث درآمدزایی و کاهش وابستگی به منابع دولتی در دهیاری ها، گفت: باید همچنین در بودجه سال ۹۹ به آب و برق روستاها توجه جدی شود.
نظر شما