به گزارش خبرنگار مهر، صالح دریانورد عصر جمعه در جلسه شورای توسعه استان هرمزگان که با حضور معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی در سالن غدیر فرمانداری بندرعباس برگزار شد اظهار داشت: از طرف خودم و تمام کارگزان این سازمان در استان هرمزگان به دلیل اتخاذ سیاستهای خردورزانه در حوزه اصلاح تشکیلات اداری قدردانی کنم.
وی حضور رئیس سازمان اداری و استخدامی در استان هرمزگان را راهگشا دانست و عنوان کرد: آماری که ارائه خواهد شد تنها محدود به سامانه ساختار ملی نیست چراکه سازمان مدیریت و برنامهریزی به دستور دکتر انصاری اطلاعات وسیعتری را از دستگاههای اجرایی دریافت کرده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هرمزگان تصریح کرد: مجموع اطلاعات جمعآوری شده نشان میدهد که ۷۲ هزار و ۸۳۱ نفر نیرو در ۱۲۸ دستگاه اجرایی استان هرمزگان شاغل هستند
دریانورد با بیان اینکه اطلاعات اشتغال بنگاههای اقتصادی غرب بندر عباس و شهرداریها نیز جمعآوری شده است، ابراز داشت: مرز میان دولتی بودن و خصوصی بودن بنگاههای اقتصادی بسیار دشوار است چراکه تمام این بنگاههای چسپندگی دولتی دارند اما به نحوی وارد بازار بورس میشوند.
وی با ذکر این نکته که در مدت ۲۰ سال گذشته شاهد جهش اشتغال در هرمزگان بودیم، گفت: از سال ۸۷ تا کنون تعداد افراد شاغل در استان هرمزگان دو برابر شده است که تحولات صنعتی در غرب بندرعباس میتواند یکی از دلایل این جهش باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هرمزگان با بیان اینکه حدود ۴۸ درصد از مجموع افراد شاغل در ۶۲ دستگاه دولتی فعالیت میکنند، مطرح کرد: شرکتها ۱۱ درصد، بانکها ۹ درصد ، دانشگاهها ۴ درصد و شهرداریها ۲۸ درصد از مجموع شاغلان استان هرمزگان را پوشش میدهند.
دریانورد اظهار داشت: ۶۱ درصد از مجموع پستهای سازمانی استان هرمزگان با تصدی بوده و ۱۵ هزار و ۴۸۰ پست نیز بلا تصدی بوده است.
وی با ذکر این نکته که ۶۵ درصد از تعدا کل شاغلین استان مرد است، تشریح کرد: ۲۵ هزار و ۱۸۳ نفر از شاغلین استان هرمزگان را بانوان تشکیل میدهند. سهم بانوان در شاغلین استان هرمزگان از ۲۷ درصد در سال ۷۸ به ۳۴ درصد رسیده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هرمزگان با بیان اینکه ۵۳.۴ درصد از مجموع شاغلین هرمزگان مربوط به بندرعباس است، ادامه داد: عمده کارکنان استان هرمزگان در بندرعباس وجود دارد اما بشاگرد و رودان ممکن است که بهره کمتری را برده باشد.
دریانورد خاطرنشان کرد: از مجموع کارکنان استان هرمزگان ۴۷ رسمی، ۱۴ درصد پیمانی، ۲۳ درصد قرار دادی و ۱۶ درصد مشاغل کارگری هستند.
وی با بیان اینکه میانگین کارکنان رسمی در کشور ۶۷ درصد است اما در هرمزگان ۴۷ درصد است، عنوان کرد: ۶۸ درصد از کارکنان استان هرمزگان دارای تحصیلات دانشگاهی هستند در حالیکه این رقم در میانگین کشوری ۷۹ درصد است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هرمزگان نظام اداری استان هرمزگان را جوان برشمرد و تصریح کرد: حدود ۶۰ درصد از کارکنان استان هرمزگان زیر ۱۵ سال سابقه فعالیت دارند.
دریانورد با ذکر این نکته که چالشهای در دیدگاه توسعه القایی وجود دارد، ابراز داشت: استقرار نظام سیاسی و اداری ما بر گرفته از تفکر القایی توسعه بوده است.
وی گفت: هرمزگان یک استان ساحلی مشرف به تنگه و استراتژیک کشور بود و موقعیت استراتژیک آن باعث شد که سیستم سیاسی و اداری آن به سرعت تغییر کند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هرمزگان با بیان اینکه سرعت تغییر سیستم سیاسی و اداری استان با جوشش جامعه سازگار نبود ادامه داد: در ابتدا فرمانداری کل بوده و به یکباره تبدیل به استان ساحلی و استان هرمزگان شده است.
دریانورد با بیان اینکه هرمزگان استان پشت دیوارهاست، اظهار داشت: نیروی انسانی استخدام شده در بدنه دولت و بنگاههای اقتصادی در پشت دیوار محصور شده است.
وی ادامه داد: تمام شهرکهای اداری که در هرمزگان وجود دارند دارای دیوار و بعضا سیمخاردار هستند. یعنی کارکنان در پشت دیوار مستقر شدهاند و در آن مکان تمام فضاهای آموزشی، تفریحی و بهداشتی وجود دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هرمزگان با ذکر اینکه مربوط پشت دیوار از این امکانات محروم هستند، افزود: به دنبال دریافت مصوبهای بودیم که ۵۰ درصد از استخدامیهای دولت به نیروهای استان هرمزگان اختصاص داده شود. بوشهر این مصوبه را از دولت نهم دارد و هنوز این مصوبه اعمال میشود.
نظر شما