۲۱ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۰۱

مدیرکل استاندارد کردستان:

علیه ۱۷ شهربازی فاقد استاندارد اقدام حقوقی انجام شده است

علیه ۱۷ شهربازی فاقد استاندارد اقدام حقوقی انجام شده است

سنندج - مدیرکل استاندارد استان کردستان گفت: طی شش ماهه اول امسال در راستای حفظ سلامت کودکان، اداره کل استاندارد کردستان ۱۷ اقدام حقوقی را در خصوص شهربازی های بدون استاندارد انجام داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ‌ژیلا یزدانی شامگاه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران کردستان که به مناسبت هفته استاندارد برگزار شد، اظهار داشت: در شش ماهه اول سال جاری ۲۸۶ تجهیز بازی در ۲۴۹ مهد کودک، مکان بازی روباز و سرپوشیده توسط کارشناسان اداره استاندارد بازرسی شده است و ۵ شهر بازی در سنندج پلمپ شدند.

یزدانی در خصوص بازرسی های به عمل آمده از شهربازی  ها و مکان های بازی کودکان  ادامه داد: در همین بازه زمانی ۱۹۴ بازرسی از شهر بازی ها، ۷۳۲ بازرسی از تجهیزات بازی، ۳۰ بازرسی از مهد کودک ها و ۳۷ بازرسی از مهد کودک ها توسط کارشناسان اداره استاندارد کردستان انجام شده است.

وی به الزامی بودن استاندار آسانسور اشاره کرد و افزود: در شهرهای سنندج و سقز در گواهی پایان کار به ساختمان های که آسانسور آن استاندار های لازم را دریافت نکرده است، گواهی پایان کار صادر نمی شود و شرکت های بیمه متعهد شده اند خسارات ناشی از آسانسورهای های فاقد استاندارد را پرداخت نکنند.

 مدیرکل استاندارد استان کردستان با اشاره به بازرسی ها در حوزه آسانسور گفت: در راستای اجرای استاندارد ملی آسانسورهای برقی در شش ماهه اول امسال ۱۳۳ ایمنی آسانسور توسط ادره کل استاندار کردستان صادر شده است و تعداد ۳۱ گواهینامه ادواری توسط شرکت های بازرسی صادر شده است.

این مقام مسئول در خصوص اقدامات صورت گرفته  در زمینه بازرسی سطح بازار گفت: در شش ماهه اول امسال ۲ هزارو ۹۶۲ بارزرسی از مراکز سطح عرضه و ۱۰۲ نمونه برداری از کالا ها در مراکز عرضه انجام شده است که این منجر به کشف ۵۶ جعل علامت استاندارد و توقیف ۷۷ قلم کالا شد.

یزدانی با اعلام نظارت دقیق بر منصوعات طلا توسط معاونت ارزیابی و انطباق اداره استاندار خاطر نشان کرد: در ۵۵ گشت مشترک ۳۰۹ مرکز صنفی بازرسی شده که منجر به کشف و قیچی نمودن ۲۵۱ گرم طلا  فاقد کد استاندارد شده است.

وی خاطر نشان کرد : ایران ۴۵ استاندارد بین‌المللی را تدوین کرده و ۵۰ مورد استاندارد بین‌المللی دیگر نیز در حال بررسی  است و برای اولین بار یک استاندارد بین المللی در حوزه تراکتور توسط اداره استاندار کردستان پیشنهاد شده و در حال بررسی است.

معاون ارزیابی و انطباق اداره‌کل استاندارد کردستان هم در این نشست اظهار داشت: ۵۲ جایگاه سی‌ان‌جی در استان داریم که از این تعداد ۳۲ جایگاه در ۶ ماهه امسال مورد بازرسی قرار گرفتند.

شهناز حسن‌زاده با اشاره به اینکه اعتبار تاییدیه ایمنی این جایگاه‌ها یک ساله است، افزود: تاریخ اعتبار یک ساله ۲۰ جایگاه در استان هنوز به اتمام نرسیده است.

کد خبر 4744888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha