مجتبی صدیقی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اتفاقات اخیر دانشگاه علم و صنعت و مسمومیت تعداد زیادی از دانشجویان این دانشگاه، گفت: پیمانکارانی که تخصص اداره تغذیه دانشگاه ها را دارند، براساس تجربه و تخصص به کار گرفته می شوند که حفظ کیفیت و رقابت پیمانکارها در این مقوله بسیار مهم است. پیمانکارهایی که متخصص این کار هستند در مناقصه دانشگاه ها شرکت می کنند، نوع سرویس مشخص شده و قراردادها با دانشگاه بسته می شود.
وی با تاکید بر اینکه پیمانکار موظف است در چارچوب قوانین دانشگاه، مواد اولیه ای که خودش یا دانشگاه تامین می کند، بهترین کیفیت را داشته باشد، گفت: علاوه بر این کارشناسان بهداشت نیز نظارت بر کار تغذیه و پخت غذا را برعهده دارند و کیفیت مواد اولیه را کنترل می کنند.
رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: این اتفاق دانشگاه علم و صنعت موردی بود که جمع بندی نهایی آن هنوز اعلام نشده و ما منتظریم کمیته حقیقت یاب دانشگاه نظر نهایی خود را اعلام کند که چرا غذایی که در همه خوابگاه های این دانشگاه توزیع شده، در دو خوابگاه مشکل ایجاد کرده آیا مشکل از مواد اولیه بوده یا مورد دیگری داشته است.
صدیقی با بیان این مطلب که براساس تصمیم دانشگاه پیمانکاری که قرار بود مهر ماه تغییر کند در اثر این اتفاق اخراج و قرارداد آن کنسل شد، افزود: دانشجویان در سازمان امور دانشجویان حضور داشتند و توضیحاتی ارائه دادند که بعد از آن توانستیم به نتیجه های خوب و موثری برسیم. قرار شد اصلاحاتی در این زمینه صورت بگیرد و پیش بینی هایی شود که دیگر این اتفاق نیفتد؛ گرچه هنوز بر سر آمار مسمومیت دانشجویان اختلاف نظر وجود دارد. پیمانکاران دانشگاه تعویض شده و نظارت بیشتری بر روی توزیع و پخت غذا در دانشگاه ها خواهیم داشت.
وی ادامه داد: حجم مواد غذایی که در طول سال ارائه می کنیم بسیار زیاد است؛ با فرض اینکه ۵۰ درصد دانشجویان از غذای سلف استفاده می کنند، در سال گذشته بیش از ۱۲۶ میلیون پرس غذا توزیع شده است. در مهر ماه امسال نیز بیش از ۱۵ میلیون پرس غذا توزیع کرده ایم و این حجم توزیع غذا باید در آن بهداشت و کیفیت حرف اول را بزند و پیمانکار بتواند بهترین کیفیت را ارائه دهد.
رئیس سازمان امور دانشجویان با ابراز امیدواری نسبت به اینکه این موارد اندک با نظارت، کاهش پیدا کند، گفت: کنترل آشپزخانه ها و کیفیت غذاها از نکات مهمی است که دانشگاه ها باید آن را مورد توجه قرار دهند.
صدیقی ضمن تاکید بر اینکه تلاش می شود که این موضوع در دانشگاه ها تکرار نشود، گفت: مرکز بهداشت سازمان امور دانشجویان توصیه های بهداشتی را در این زمینه آماده کرده و به دانشگاه ها ارسال خواهد کرد که نظارت افزایش پیدا کند و تذکرها و هشدارها مجددا انجام خواهد شد.
وی در خصوص وضعیت دانشجویان مسموم شده، گفت: تمام دانشجویان که در این اتفاق مسموم شدند از بیمارستان مرخص شدند غیر از یک نفر که علاوه بر مسمومیت عارضه دیگری نیز داشته که مسمومیت مشکلی برای وی ایجاد نکرده است و امیدواریم به زودی این دانشجو نیز از بیمارستان ترخیص شود.
نظر شما