به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله سید احمد علمالهدی، ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه در حرم مطهر رضوی، ضمن اشاره به موضوع هفته پیش که مربوط به آبادی دل در جهت تقوا بود، اظهار کرد: مبحث امروز در ارتباط با ویرانی دل است؛ امام سجاد(ع) در این خصوص میفرمایند: خدایا دل مرا با گناه دچار ذلت نکن.
وی امت پیغمبر(ص) را جامعهای انقلابی معرفی کرده و در ارتباط با خصوصیات آن افزود: این جامعه انقلابی، دارای پنج خصوصیت بود؛ یکی از این خصوصیات، باورمندی راسخ نسبت به مبانی اعتقادی توحیدی و درواقع اعتقاد کامل به وحی بود.
امام جمعه مشهد تصریح کرد: دومین ویژگی این است که اعضای این جامعه، در فعالیتهای فردی و اجتماعی خود، آرمانهای دینی را مورد هدف قرار میدادند و توسعه اسلام در هر کاری مورد توجهشان بود.
آیتالله علمالهدی ادامه داد: سه خصوصیت بعدی جامعه انقلابی پیامبر(ص)، جدایی کامل از رسوم جاهلیت، حساسیت کامل در برابر دشمن و تقوای سیاسی بود؛ این جامعه، سیاست خود را با حلال و حرام خداوند تنظیم کرده بود.
وی تأکید کرد: ما نیز اگر قصد داشته باشیم که جامعه انقلابی خود را با امت پیامبر منطبق کنیم، باید این پنج خصوصیت را داشته و به مبانی و ارزشهای انقلاب، پایبند باشیم. باید بدانیم که پیشرفت اسلامی و حاکمیت دینی است که منجر به ظهور امام زمان(عج) میشود.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، غربگرایی و دگراندیشی را نقطه مقابل ایمان و باورمندی راسخ دانسته و گفت: عدهای در این مملکت معتقد هستند که دین توانایی اداره جامعه را ندارد.
آیتالله علمالهدی ضمن تأکید بر اینکه باید به استقلال همه جانبه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور خود پایبند بمانیم، بیان کرد: نباید به این فکر کنیم که دنیا به دلیل برجام یا قراردادی که با دشمن بستیم به ما احترام میگذارد؛ بلکه هیچکس به خاطر برجام به ما احترام نمیگذارد و اگر جایی شما را احترام میکنند، به دلیل جرأت و شجاعت و زدن پهپاد آمریکایی است.
وی هدف شهدا را تشکیل جامعهای مثل امت پیامبر(ص) بیان کرده و ابراز کرد: عدم حساسیت ما در مقابل دشمن، اشتباه است؛ 40 سال مردانگی به خرج ندادیم که آخرش اینگونه حرف بزنیم. نباید بگوییم اقتصاد ما به جز از راه دست دادن با اینان پیش نمیرود.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در انتها ضمن تأکید بر لزوم داشتن تقوای سیاسی و دینی، اظهار کرد: نباید هر تحلیلی را از نظر خود از سیره ائمه داشته باشیم و باید واقعیت را تحلیل کنیم. صبر امام رضا(ع) در مقابل مأمون، با هدف صلح نبود و کسی نباید ولایتعهدی امام رضا(ع) را اینگونه تفسیر کند.
نظر شما