۴ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۵۱

در پی توافق صورت گرفته؛

منابع آرشیوی هلال احمر همدان به مرکز اسناد غرب کشور منتقل می شود

منابع آرشیوی هلال احمر همدان به مرکز اسناد غرب کشور منتقل می شود

همدان-تمام منابع دیداری و شنیداری، آرشیوی و مکاتبات دارای ارزش نگهداری جمعیت هلال احمر استان همدان در پی توافق صورت گرفته به مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور در همدان منتقل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، تمام منابع دیداری و شنیداری، آرشیوی و مکاتبات دارای ارزش نگهداری جمعیت هلال احمر استان همدان در پی توافق صورت گرفته به مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور در همدان منتقل می شود.

مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور در حاشیه این توافق در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در برگزاری نشست مشترک با بهروز کارخانه ای مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان همدان و بازدید از منابع آرشیوی موجود در این مجموعه، مشخص شد منابع عظیم و با ارزشی از قبیل فیلم، صوت، عکس، گزارش های سالانه و فصلی، گزارش برگزاری برنامه های ملی و منطقه ای و مجموعه مکاتبات مربوط به حوادث طبیعی در جمعیت هلال احمر استان همدان نگهداری می شود.

علیرضا تکلو افزود: این منابع بازگو کننده نقش تاثیرگذار امدادگران جمعیت هلال احمر استان در سوانحی چون سیل و زلزله در استان همدان و دیگر استان های کشور و حضور استراتژیک این مجموعه در فعالیت های برون مرزی است.

وی افزود: با توجه به حسن توجه بهروز کارخانه ای و نگاه فرهنگی و آرشیوی حاکم بر این مجموعه، این مستندات به خوبی جمع آوری شده که بر اساس توافقات صورت گرفته برای حفظ و نگهداری بهتر و فهرست نویسی و رقومی سازی و سپس ثبت در آرشیو ملی ایران به عنوان بخشی از تاریخ مکتوب کشور و استان همدان به این مدیریت منتقل خواهند شد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان نیز ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های تخصصی مرکز اسناد همدان و تاکید بر ثبت منابع آرشیوی و تاریخی ادارات استان در این مدیریت افزود: فعالیت های جمعیت هلال احمر بسیار متنوع و در گستره جغرافیایی وسیعی است که با توجه به لزوم ثبت ماموریت ها و ارائه گزارش های مکتوب و تصویری، خوشبختانه مجموعه اسنادی خوبی جمع آوری و نگهداری می شود.

بهروز کارخانه ای اضافه کرد: کنگره و نشست های علمی و تخصصی قابل توجهی با مدیریت این جمعیت در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی برگزار شده که مستندات آنها نیز موجود است و همه این فعالیت ها در قالب گزارش های مستقل و یا سالانه و دوره ای تهیه و تدوین شده است که باید در حافظه تاریخی ایران ثبت شود.

وی عنوان کرد: آماده هرگونه همکاری با مرکز اسناد همدان هستیم و با همکاری جمعیت هلال احمر استان و مرکز اسناد همدان به زودی منابع عظیمی از فعالیت امدادگران این جمعیت از دهه ۱۳۲۰ هجری شمسی تا کنون در سایت کتابخانه ملی ایران در دسترس محققان و پژوهشگران قرار خواهد گرفت.

کد خبر 4756206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha