۲۹ آبان ۱۳۹۸، ۱۴:۰۲

در شرکت دانش بنیان محقق شد؛

ساخت تجهیزات «ابزار دقیق» توسط محققان کشور

ساخت تجهیزات «ابزار دقیق» توسط محققان کشور

محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت تجهیزات ابزار دقیق کاربردی در صنایع مختلف شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ابزار دقیق، تجهیزاتی است که به خوبی و با کمترین میزان خطا و حتی در مواردی بدون خطا، کمیت های مورد نظر را اندازه گیری می‌کند. همین حساسیت باعث شده ساخت این ابزارآلات از تکنولوژی بسیار بالایی برخوردار باشد.

ابزار دقیق را همچنین می‌توان از نظر پارامتری که این ابزار بایستی عملیاتی بر روی آن انجام دهد دسته‌بندی کرد برای مثال بخش‌های ابزار دقیق مربوط به دما نظیر کنترلر دما، ترانسمیتر دما و ترمومتر یا نمایشگر دما، ابزار اندازه‌گیری و کنترل دقیق فشار، فلومتر یا سنجش جریان سیالات و انتقال مقادیر فلو یا کنترل فلو از جمله این کاربردها به شمار می‌روند.

اکنون با تلاش متخصصان کشورمان یک شرکت دانش محصولات متنوعی در حوزه‌های ابزار دقیق تولید و روانه بازار می کند.

محمد ابراهیم سقزچی مدیرعامل یک شرکت‌ دانش بنیان گفت: عمده فعالیت و محصولات این شرکت در حوزه ابزاردقیق و لیزر است که این تولیدات شامل دوربین حرارتی، دوربین دید در شب، دوربین‌های هوشمند پلاک خوان، دستگاه کنترل تردد هوشمند، ضخامت‌سنج‌های لیزری، فاصله ‌سنج‌های لیزری، مسیریاب‌های هوشمند، پهپاد الکترونیکی اتوپایلوت‌ و اسکنرهای حرارتی می شود.

سقزچی گفت: محصولات شرکت دارای تاییدیه‌های معتبر بین‌المللی است و از نظر کیفیت با تولیدات شرکت‌های بزرگی مانند زیمنس (Siemens)، سی لند (Sealand) و ری تک (Iraytek) برابری می‌کند.

وی در پاسخ به این سوال که چند درصد از قطعات محصول نهایی ساخت ایران و یا وارداتی است گفت:‌ بسیاری از محصولات با استفاده توان بومی طراحی و ساخته می شود تنها در تعداد معدودی از قطعات به دلیل این که شرکت‌های داخلی توان تولید آن را ندارند به ناچار از دیگر کشورها وارد ایران شده که عمدتا نیز از ۲ کشور آلمان و ژاپن این قطعات وارد می شود.

وی درباره این که چرا این محصولات تاکنون به خارج از کشور صادر نشده است گفت: بازار داخلی ظرفیت بسیار بالایی دارد و هنوز به طور کامل پوشش داده نشده است و همین موضوع باعث شده تاکنون برنامه‌ای برای صادرات در شرکت تدوین نشود و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا سال ۱۴۰۰ عمده برنامه‌های تولیدی شرکت در حوزه داخل متمرکز خواهد بود.

مدیرعامل این شرکت‌  دانش بنیان گفت: دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علم صنعت، دانشگاه مالک اشتر، صنایع دفاعی کشور، کارخانه‌های تولید فولاد، کارخانه‌های ریخته‌گری و قطعه‌سازی، نیروگاه‌ها، صنایع پتروشیمی، کارخانه‌های سیمان، کارخانه‌های تولید شیشه و سرامیک از محصولات این شرکت استفاده می کنند.

کد خبر 4776918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha