۲۹ آبان ۱۳۹۸، ۱۸:۰۳

یک مقام مسئول اعلام کرد:

تلاش نظام بانکی برای معماری احراز هویت

تلاش نظام بانکی برای معماری احراز هویت

یک مقام مسئول در نظام بانکی با بیان اینکه معماری احراز هویت در نظام بانکی ایران دارای کاستی هایی است، گفت: برای برطرف کردن این کمبودها از فناوری بلاکچین بهره خواهیم گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین یعقوبی در جمع خبرنگاران موضوع احراز هویت در نظام بانکی را یکی از مسائل بسیار مهم تلقی کرد و گفت: ایران نیازمند ایجاد یک هاب احراز هویت مشتریان در نظام بانکی است تا بتواند امنیت اطلاعات را که دغدغه بانک ها و مشتریان به شمار می رود، برطرف نماید.

رئیس گروه بلاکچین و فناوری های نوین شرکت خدمات انفورماتیک بانک مرکزی افزود: بر این اساس مرکز نوآوری مالی خدمات انفورماتیک با طراحی یک رویداد زمینه لازم را برای تحول در این حوزه با مشارکت استارت آپ های فعال در حوزه فین تک فراهم کرده است به خصوص اینکه با گسترش زندگی دیجیتال و نیاز افراد به دریافت خدمات الکترونیکی، موضوع احراز هویت به صورت دیجیتال مورد توجه قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: هم اکنون معماری فعلی احراز هویت در نظام بانکی با کاستی هایی همراه است که برای مثال کاربر به تعداد هر بانک مجبور است هویت خود را عرضه کند و در کنار آن شاهد مشکلاتی مانند هزینه های بالا و انعطاف پذیری کم سیستم، عدم امکان تعامل بانک ها و عدم اطمینان هستیم.

یعقوبی با بیان اینکه شرکت خدمات انفورماتیک بانک مرکزی برای این موضوع نیازمند یک همکاری مشارکتی است، خاطرنشان کرد: در این زمینه استارت آپ های حوزه مالی و بانکی می توانند راهکارهای خود را ارائه دهند و البته در همین بین استفاده از ویژگی فناوری بلاکچین می تواند به ایجاد یک معماری مطلوب در این حوزه کمک کند.

یعقوبی در ادامه عنوان کرد: در صورت تحقق این امر شاهد توزیع و انتقال متمرکز و امن داده های حساس میان بازیگران این عرصه خواهیم بود و یک معماری بلاکچین برای احراز هویت دیجیتال در سازمان ها و بانک ها ایجاد می شود، بنابراین تجربه کاربری آسان، حفظ حریم شخصی مشتریان، پایداری و امنیت بسیار بالا امکان سرویس دهی بالا به فین تک و امکان احراز هویت غیرحضوری در کنار نفوذناپذیری و عدم تغییر داده ها از جمله مزایای معماری بلاکچین در نظام بانکی است.

وی خاطرنشان کرد: گروه بلاکچین و فناوری های نوین خدمات انفورماتیک دانش فنی و تجربه رسیدن به این هدف را در اختیار ارائه دهندگان ایده قرار می دهند و از ایده ها و راهکارهایی که به مرکز نوآوری آیفینک ارائه می شود، حمایت می کنند.

کد خبر 4777249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha