به گزارش خبرنگار مهر، عبداللهی پیش از ظهر پنجشنبه در افتتاحیه نهضت سواد رسانهای ویژه مدیران کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان که در موسسه فرهنگی و هنری قدس برگزار شده بود، اظهار کرد: با همکاری و برنامه ریزی درست، دوره آموزشی سواد رسانه را در کانون فرهنگی و هنری مساجد برگزار خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه شرایط برگزاری این دوره به شما مدیران بستگی دارد، افزود: تامین اساتید و محتوا با ما خواهد بود لذا شما باید شرایط ثبت نام را برای متقاضیان فراهم کنید.امروز جوانان نیازشان را در تکنولوژی میبینند لذا باید بتوان پاسخگوی آنان در این حوزه باشیم.
عبداللهی با تاکید بر اینکه امروز باید دغدغه ما تامین محتوا و اندیشه در شبکههای مجازی برای جوانان باشد، تصریح کرد: در کانون فرهنگی و هنری مساجد نرم افزار و سخت افزار باید وجود داشته باشد.
رئیس کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان رضوی ادامه داد: باید کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در کشور وارد ریل گذاری جدیدی شوند تا بتوانند در حوزه جبهه فرهنگی قوی عمل کنند.اکثر مساجد مشهد به این مسئله ورود پیدا کرده اند.
وی با بیان اینکه همیشه در برابر تغییر مقاومت وجود دارد، ابراز کرد: از هزار و ۸۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد حدود هزار و ۲۰۰ کانون در روستاها وجود دارد، مشکلاتی در حوزه کانونهای مساجد در روستا وجود دارد که باید هر چه سریع تر این مشکلات برطرف شود.
عبداللهی با اشاره به توجیه استقرار نظام فهما، ادامه داد: فهما در معنای ظاهری یعنی فرهنگ، هنر، مساجد ایران. حدود ۵۵روز دیگر در ولادت حضرت زهرا (س) پایتخت فرهنگی و هنری مساجد ایران انتخاب خواهد شد. استقرار نظام فهما کمک بسیاری در حوزه انتخاب شدن به عنوان پایتخت فرهنگی و هنری مساجد خواهد بود.
رئیس کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان رضوی با اشاره به اینکه استقرار نظام فهما در بستر سامانه بچه های مسجد است، تشریح کرد: همه اعضای مسجد باید در این سامانه عضو شوند، فعالیت ها بارگذاری شود تا بتوان از خدمات فهما استفاده کرد.
وی با بیان اینکه نظام فهما خدمات بسیاری در زمینه پول، استفاده از ظرفیت های آموزشی، علمی، اردوگاهی و.. به کانون های مساجد خواهد داد، گفت: باید نرم افزار و سخت افزار در همه کانون های فرهنگی مساجد وجود داشته باشد تا برای تحقق مغز افزار اقدامات لازم صورت گیرد.
عبداللهی با بیان اینکه این نظام فهما معایب و فوایدی نیز دارد، ابراز کرد: هم به فواید و هم به معایب این نظام آگاهی کافی داریم. حمایت عادلانه و هدفمند، هدایت صحیح و بهتر از کانون ها، رشد و ارتقای کانونها از جمله فواید این نظام است.
رئیس کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان رضوی با اشاره به اینکه کانونهای مساجد کمترین حضور را در عرصه فضای مجازی دارند، گفت: بیشترین حضور کانون ها در حوزه قرآن و عترت است لذا فعالیت آنان نباید فقط به قرآن و عترت خلاصه شود و باید در هشت زمینه فعالیت های اجتماعی، فضای مجازی، مناسبت های ملی و... حضور پررنگ تری داشته باشند.
وی تصریح کرد: برای استقرار نظام فهما باید هر ۲۵ کانون فرهنگی و هنری مساجد توسط یک کانون مدیریت شوند. در حال حاضر وضعیت خوبی در این حوزه نداریم، از هزار و ۸۰۰کانون مساجد ۶۸۷ کانون هنوز هیچ عضوی در سامانه ثبت نکردهاند. برای انتخاب شدن به عنوان پایتخت کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور باید فعالیتها در هشت زمینه کانون قوی تر از قبل باشد.
نظر شما