به گزارش خبرگزاری مهر، اجلاس حکمرانی اینترنت ۲۰۱۹، روز گذشته کار خود را با صبحانه مشترک وزرای متولی امر ارتباطات و دیجیتال به منظور تبادل نظر آزاد درباره موضوعات مربوط به مدیریت اینترنت، آغاز کرد.
در ادامه نشست عمومی با سخنرانی در مورد الگوهای حکمرانی فضای مجازی در دهه میلادی پیشرو و رونمایی از کتاب «حکمرانی اینترنت پس از ۲۰۲۰»، نوشته ولفگانگ کلاینوکتر، ماتیاس کتمن و مکس سنگس ادامه یافت.
سخنرانان مراکز علمی و سیاسی مختلف در ادامه طی نطقهای پیش نشست به سرفصلهایی چون «تکنولوژی محققکننده سلامت روان»، «شهروندان جهانی؛ بحث در مورد آینده اینترنت»، «تقاطع توسعه فنی اینترنت و سیاستگذاری»، «هوش مصنوعی و تبعیض» و ... پرداختند.
در ادامه افتتاحیه «برنامه جامع مبادلات عمومی حکمرانی اینترنت در سطح عالی» با سخنرانی پیتر آلتمایر؛ وزیر فدرال امور اقتصادی و انرژی آلمان، فاتوماتا با؛ موسس و مدیر شرکت جومیا بزرگترین فروشگاه آنلاین آفریقا و جو کیسر؛ مدیر عامل شرکت زیمنس، برگزار شد و سپس ذیربطان سطح بالا به تبادل نظر در مورد مسائلی چون «فراگیری دیجیتال»، «حکمرانی دادهها»،«حکمرانی دادهها و ایمنی» و «امنیت، ایمنی، پایداری و انعطاف پذیری» پرداختند.
پس از پایان جلسات یاد شده، روند سخنرانیهای پیش نشست با موضوعاتی از قبیل «تقابل کدها: تضاد قوانین دسترسی به دادههای دولت و چگونگی حل آنها»، «هوش مصنوعی در آفریقا: میان چالشهای اخلاقی و فرصتهای فنی»، «نیازهای بنگاههای اقتصادی کوچک در آیندهی اینترنت»، «اتصالات سیار در اقتصادهای نوظهور»، «میراث و مفاهیم برای حکومت آینده اینترنت»، «سمپوزیوم توسعه رسانه و مدیریت اینترنت»، «برابری و عدالت در دنیای دیجیتال»، «برق، شبکههای اجتماعی و فراگیری دیجیتال»، «اکوسیستم در حال تکامل: نقش آیکان در امنیت و ثبات اینترنت»، «چشم انداز آینده اینترنت»، «حقوق کودکان در دنیای دیجیتال»، «فناوری و نظارت در آمریکای لاتین: به سوی استانداردهای حقوق بشر»، «محافظت آنلاین از سلامت عمومی»، «وعده ایمنی و امنیت در دنیای دیجیتال» ادامه یافت.
در اجلاس حکمرانی اینترنت امسال، برای اولین بار بیش از ۱۰۰ نماینده از کشورهای مختلف جهان شرکت کردند و طی نشستی مشترک به بحث در مورد موضوعاتی چون «صلح در عصر دیجیتال» و «زیرساختهای بحرانی امنیتی» و «همکاری بینالمللی برای اینترنتی امن و آزاد» و «عصر دیجیتال: دموکراسیها، ابزار یا دام» و «هوش مصنوعی» پرداختند.
بصورت مشخص گردانندگان بحث که عموما اروپایی و بالاخص آلمانی بودند در مورد نگاه کشورهای مختلف درباره نقش قدرتهای بزرگ دیجیتال، خصوصا آمریکا پرسش میکردند و آن را به بحث میگذاشتند.
جزییات بیشتر در مورد محتوای سخنرانیها و روند کلی نشست، متعاقبا منتشر خواهد شد.
نظر شما