پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۰۹

فرمانده پایگاه دریایی بوشهر:

پایگاه دریایی بوشهر به قطب فرهنگی تبدیل خواهد شد

 پایگاه دریایی بوشهر به قطب فرهنگی تبدیل خواهد شد

بوشهر- فرمانده پایگاه دریایی بوشهر گفت: در این پایگاه علاوه بر مأموریت‌های ذاتی، برنامه‌های فرهنگی و معنوی در دستور کار دارد به‌گونه‌ای که پایگاه دریایی بوشهر به قطب فرهنگی تبدیل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ناخدا یکم جعفر تذکر ظهر شنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان اظهار داشت: کارهای فرهنگی و طرح‌های مختلف نخبگانی در حوزه‌های ورزشی و قرآنی تقویت می‌شود.

وی تصریح کرد: در این راستا برگزاری یادواره شهدا و همایش و شب‌های خاطر رزمندگان و تجلیل از خانواده معظم شهدا موردتوجه قرار دارد.

 خودکفایی نیروی دریایی ارتش در ساخت تجهیزات

تذکر اضافه کرد: این نیرو ضمن اجرای مأموریت‌های محوله در ساخت قطعات و تجهیزات در راستای مقابله با تحریم‌های دشمنان خودکفا شده است.

وی با اشاره به وجود زیردریایی‌های سنگین در این پایگاه گفت: ۲۴ ساعته گشت‌های دریایی فعال است و در این راستا تیم‌های اسکورت نیروی دریایی ارتش در کنار کشتی‌های نفتی هستند.

فرمانده پایگاه دریایی بوشهر اضافه کرد: آموزش کل افسران در دورهای مقدماتی، عالی، غواصی، چتربازی و خلبانی در پایگاه دریایی بوشهر صورت می‌گیرد.

تذکر با تأکید بر رسیدگی به نقاط آسیب‌دیده از حوادث غیرمترقبه کشور تصریح کرد: در این راستا کمک‌های این نیرو به مناطق سیل‌زده و اعزام تجهیزات موردتوجه قرار دارد.

وی به نقش نیروی دریایی در هشت سال دفاع مقدس پرداخت و با اشاره به عملیات مروارید اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش در جنگ تحمیلی و صیانت و حفاظت از آبراه خلیج‌فارس نقش مهمی داشت و باهدف برقراری سیادت دریایی در خلیج‌فارس، محاصره دریایی و محروم کردن دشمن بعثی از دریا از ۱۰ آبان تا ۱۰ آذر ۱۳۵۹ عملیات‌های موفقیت‌آمیز با همکاری نهاجا اجرا شد.

برگزاری یادواره ۲۶۶ شهید پایگاه دریایی بوشهر

فرمانده پایگاه دریایی بوشهر بابیان اینکه نیروی دریایی ارتش تمام معادلات و برنامه‌های نیروی دریایی بعث عراق را بر هم زد گفت: در عملیات مروارید در ۷ آذر نیروی دریایی عراق برای همیشه ساقط و نابود شد.

تذکر افزود: تأمین امنیت خطوط مواصلاتی دریایی، اسکورت کشتی‌های تجاری و نفت‌کش‌ها و مین‌روبی از دیگر برنامه‌های نیروی دریایی ارتش در ۸ سال دفاع مقدس بوده است.

وی بیان کرد: در این عملیات‌ها بیش از ۱۰ هزار فروند کشتی تجاری و نفت‌کش اسکورت شدند و نزدیک به ۳۰۰ میلیون تن کالا به وسیله این شناورها به داخل کشور انتقال یافت.

تذکر بابیان اینکه اکنون ناوشکن البرز در حال مأموریت است و اسکورت نفت‌کش‌ها را بر عهده دارد گفت: پایگاه دریایی بوشهر در جنگ ۸ ساله ۲۶۶ شهید تقدیم نظام اسلامی ایران کرد که نشان از حضور فعال این نیرو در جبهه‌های مختلف در ۸ سال دفاع مقدس بود.

فرمانده پایگاه دریایی بوشهر خاطرنشان کرد: یادواره ۲۶۶ شهید پایگاه دریایی بوشهر به میزبانی این پایگاه با حضور مسئولان لشکری و کشوری و خانواده‌های شهدا در ۱۲ آذرماه برگزار می‌شود.

کد خبر 4784710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha