به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این ساختمان 79/153 متری که تاکنون 13 میلیون دلار برای ساخت آن هزینه شده دارای سقفهای برنز، آجرهای یشمی رنگ در کناره ها و مناره طلایی است.
وانگ ویچنگ شهردار زانگزو پس از سخنرانی میان راهبان نارنجی پوش بودائی و 8 هزار بودائی که برای افتتاحیه این پاگودای معبد نیانینگ جمع شده بودند، گفت: توسعه آئین بودیسم با توسعه اقتصادی چین ارتباط مستقیم دارد، اگر اقتصاد ما توسعه یابد دین ما نیز به سرعت در کشور احیا خواهد شد.
پس از انقلاب فرهنگی 1966- 1976 دولت کمونیست چین حضور دین را در فضاهای ثبت شده قانونی کرده است. بودیسم با بیش از 100 میلیون نفر پیرو در چین، دین مورد توجه دولت است چرا که می تواند خلاء معنوی جمعیت در حال رشد این کشور را پر کرده و آشفتگی اجتماعی را آرام کند.
کو هی معاون راهب بزرگ معبد نیانینگ گفت: تمام ادیان از صلح حمایت می کنند و این امر درباره آئین بودیسم نیز صدق می کند ما می خواهیم پیام صلح و هماهنگی را در جامعه معاصر امروز گسترش دهیم و ایده های بودیسم را در جامعه و زندگی خود عملی کنیم.
معبد تیانینگ در مرکز شهر زانگزو که دارای یک میلیون نفر جمعیت است قرار دارد و تاریخ آن به بیش از 1300 سال پیش و سلسله تانگ باز می گردد. اگر چه پاگودای آن به واسطه جنگهای سلسله ای تخریب شده بود. بازسازی پاگودای تیانینگ مورد استقبال دولت محلی و انجمن رسمی بودیستهای چین قرار گرفت. مقامات این معبد از سراسر کشور و همچنین چینی هایی که در خارج کشور زندگی می کنند، اعانه، صنایع دستی و مجسمه های بودا دریافت کردند.
پاگودا واژه ای است که برای اطلاق به ساختمانی برج مانند و چندین بام به کار می رود که معمولا در چین، ژاپن، نپال، ویتنام ساخته می شود. اکثر پاگوداها دارای کارکرد دینی به ویژه بودیست هستند و نزدیک معابد ساخته می شوند. در تایلند این واژه به مقبره اشاره دارد و در ویتنام واژه پاگودا با نیایشگاه مترادف است.
نظر شما