به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، دوچرخه هایی که با انرژی برق حرکت می کنند بسیار سبک و بادوام هستند و شکل زیبا و شیکی دارند از این رو این دوچرخه ها در ایران طرفداران بی شماری را پیدا کرده اند و اغلب افراد خصوصا ورزشکاران تمایل دارند یکی از دارندگان این وسیله نقلیه باشند.
با توجه به پیشرفت تکنولوژی، موتور سیکلت های برقی خیلی سریع توانستند خود را در سیستم حمل و نقل درون شهری بسیاری از کشورهای توسعه یافته جای دهند. زیرا مطمئنا رانندگی با انواع موتور سیکلت برقی می تواند لذت بیشتری داشته و همچنین راحت تر باشد اما مهمترین عملکرد موتور سیکلت های برقی، کاهش آلودگی هوا است. این وسایل نقلیه الکتریکی بسیار شیک و زیبا هستند و در حرکت بسیار نرم و اصطلاحا خوش رکاب هستند، نمونه های مختلف موتور سیکلت ها و دوچرخه های برقی بین ۲ الی ۸ ساعت طول می کشد تا با استفاده از برق شهری با کمترین هزینه مصرف برق، شارژ شوند. به این صورت که برق ورودی را در باتری هایی که در داخل موتور سیکلت جای دارند ذخیره می شود و در هنگام استفاده با فرمان راننده باعث می شود تا یک یا چند موتور الکتریکی را در سیستم پیشرانه این نوع وسایل را به پیش براند که در صورت مصرف بهینه از این وسایل نقلیه می توان تا بیش از ۲ سال بدون تعویض باتری استفاده مداوم و مستمر داشت.
مزایای استفاده از موتور سیکلت برقی
با روی کار آمدن موتور سیکلت های برقی هزینه های تردد و حمل و نقل کاهش یافته و هر روز با پیشرفت های صنعت، باتری هایی تولید می شود که کمک زیادی به تمیزی هوا کرده اند. اینگونه وسایل نقلیه برقی این قابلیت را دارند از ۴۰ تا ۱۰۰ کیلومتر را با سرعتی مناسب پیمایش داشته باشند. سرعت موتور سیکلت های برقی قابل تنظیم هستند و متناسب با قدرت باتری موتور سیکلت، راننده می تواند سرعت خود را ۴۰ کیلومتر و یا بیشتر تنظیم نماید. موتور سیکلت های برقی نسبت به موتور سیکلت های بنزینی به نگهداری کمتری نیاز دارند و در برخی قطعات مانند لاستیک و یا لنت که مصرفی هستند آن هم پس از گذشت ۲ تا ۳ سال نگرانی خاصی در مورد سایر قطعات وجود نخواهد داشت. برخی از نمونه های موتور سیکلت برقی مجهز به سیستم ترمز باز هستند که می توان گفت در چنین مواردی عمر لنت بیشتر خواهد بود. زمانی که موتور سیکلت برقی با موتور سیکلت بنزینی در یک وزن مقایسه می شوند دیده شده است که موتورهای برقی شتاب بالاتری داشته و قدرت هدایت بهتری دارند.
در میان طیف وسیعی از انواع وسایل نقلیه، دوچرخه برقی می تواند یک انتخاب صحیح و به جا باشد که در بین دوچرخه سواران، بسیار محبوبیت پیدا کرده است. از آنجایی که در شهرهای وسعت یافته و پرترافیک، هزینه حمل و نقل همچنین مصرف بنزین در سطح بالایی قرار دارد و در کنار حجم بالای تردد، آلودگی هوا و بسیاری آلودگی های محیط زیست به وجود آمده است مسئولین ملل مختلف را به فکر راهی برای استفاده از انرژی پاک و کنار گذاشتن سوخت های فسیلی انداخت و لذا با تحقیق و پژوهش های فراوان مهندسین و متخصصین حمل و نقل و ترافیک شهری با همکاری شرکت های بزرگ خودرو سازی و سازندگان موتور سیکلت و دوچرخه با ساخت وسایل نقلیه الکتریکی انقلاب بزرگی را در این صنعت به نفع محیط زیست و انسان ها رقم زدند. از این رو استفاده از یک دوچرخه برقی می تواند جایگزین خوبی برای انواع موتور سیکلت های بنزینی و اتومبیل های مختلف باشد. اگر چه انواع دوچرخه برقی عملکردی متفاوت دارند اما عموما تمام دوچرخه های برقی با شارژ ۲ الی ۴ ساعته این توانایی را دارند که بین ۳۰ الی ۵۰ کیلومتر مسیر مسطح را بپیمایند. مهمترین ویژگی دوچرخه برقی این است که در مسیرهای صاف و هموار که شیب بسیار کمی دارند یعنی شیب آن بیشتر از ۱۵ درجه نباشد دوچرخه سواران می توانند بدون پدال زدن مسیر خوبی را حرکت کنند. دوچرخه های برقی آپشن های فراوانی را در برگرفته اند که استفاده کنندگان این امکان را در اختیار دارند تا با تنظیم کردن نوعی آپشن، کمک رسانی دوچرخه را در طی مسیر حرکت انتخاب نمایند.
ویژگی های دوچرخه برقی
امروزه با توجه به افزایش یافتن تعداد موتور سیکلت ها و نمونه های مختلفی از خودروها بدون شک استفاده از دوچرخه برقی می تواند روش آسانتر و کم هزینه تری نسبت به استفاده از وسایل نقلیه ای باشد که با سوخت فسیلی کار می کنند. این وسیله نقلیه، بسیار سبک و کم حجم است و کارایی آسانی دارد. همچنین در بسیاری از حمل و نقل های درون شهری به راحتی افراد را بدون دغدغه پارک کردن وسیله نقلیه در مکانی جا به جا خواهد نمود. استفاده از دوچرخه برقی بدون وجود هر نوع پلاک و یا گواهینامه ای برای هر شخصی وجود دارد. دوچرخه سواران کاملا بدون ایجاد هرگونه آلودگی صوتی و محیط زیستی بلافاصله بعد از استفاده از باتری الکتریکی با کمترین پدال زدن می توانند بیشترین قدرت را به دست آورند. البته در نمونه های مختلف دوچرخه های برقی نوع باتری، توان مصرفی، ولتاژ باتری، سرعت، مدت گارانتی و همچنین شکل ظاهری چرخه های برقی با یکدیگر تفاوت های آشکاری خواهند داشت. جالب است بدانید در بسیاری از تفریح ها و گردش های دسته جمعی امکان حمل دوچرخه های برقی وجود داشته و می تواند همراه همیشگی شما باشد.
اسکوتر برقی یکی از وسایل هیجان انگیز ورزشی است که در بازارهای فروش لوازم ورزشی به آن اسکوتر خود تراز، هاوربرد، اسمارت اسکوتر، اسکوتر شارژی و همچنین اسمارت بالانس گفته می شود. این وسیله تقریبا کارایی یک دوچرخه ساده را به همراه دارد. معموما اسکوترهای برقی بدون دسته هستند و به راحتی قابل استفاده می باشند زیرا تنها افراد باید در حفظ تعادل خود کوشش کنند و هیچ نیازی به آموزش های قبلی ندارند.
ویژگی های اسکوتر برقی
اسکوترهای برقی به دلیل ساده بودن سیستم الکترونیکی، درون آن از یک باتری نسبتا ساده تعبیه شده است که دوام بالایی داشته و با هر بار شارژ برقی می تواند ۲۵ کیلومتر در ساعت، سرعت داشته باشند. خوب است بدانید اسکوترهای برقی تحمل ظرفیت های مشخص شده ای را دارند و با افزایش یافتن وزن افراد باید اسکوتر برقی دیگری که توان حمل وزن بالاتری را داشته باشد تهیه کرد. برخلاف انواع دوچرخه ها، اسکوترهای برقی تنها بر روی سطوح صاف و هموار حرکت کرده و می توانند ایمنی بالایی را برای بچه ها به وجود آورند. همانطور که مستحضر هستید امروزه با توجه به بازی های کامپیوتری و استفاده بی رویه کودکان از تبلت ها می توان گفت بهترین وسیله ورزشی و ایجاد تحرک در کودکان استفاده از اسکوترهای برقی می باشد زیرا ضمن ایجاد هیجان، شور و نشاط در کودکان این قابلیت را دارد تا برخی از توانایی های کودکان را تقویت نمایند.
در پایان ذکر این مطلب مفید خواهد بود که با توجه به پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی در تمام زمینه ها و علوم شناخته شده بشری بهتر است بجای استفاده از سوخت های فسیلی که دیگر امروزه همه از مضرات استفاده از آن آگاهیم با علم روز حرکت کنیم و با روی آوردن به استفاده از انرژی های تجدید پذیر و پاک و کنار گذاشتن سوخت های فسیلی هوایی پاک و آسمانی آبی را به خود و آیندگان هدیه کنیم. به خاطر داشته باشید که اگر هوای پاک تری داشته باشیم قطعا بیماری کمتری را در بین مردم شاهد خواهیم بود و در نتیجه هزینه درمان کمتری به افراد جامعه و دولت ها تحمیل خواهد شد و در نتیجه هزینه های صرفه جویی شده می تواند برای پیشرفت جامعه بکار گرفته شود.
این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما