۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۰:۴۴

مدیر یک شرکت دانش بنیان:

فرایند طولانی اخذ مجوز ما را از تولید محصولات دانشی پشیمان می‌کند

فرایند طولانی اخذ مجوز ما را از تولید محصولات دانشی پشیمان می‌کند

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در خصوص مشکلات شرکتهای دانش بنیان گفت: پروسه های طولانی در مسیر اخذ مجوز ما را از تولید محصولات بر پایه دانش پشیمان می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود حافظی مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان تولید کننده نانو مواد کاربردی در صنعت آرایشی بهداشتی، دارویی و... گفت:  یکی از محصولات این شرکت هیدروکسی آپاتیت است که در پارچه می تواند به کار برود. این نانو مواد را شرکتی دانش بنیان از ما خریداری و با آن ماسک های نانویی را به تولید رسانده است. این ماسک ها قابلیت جذب بالایی دارند و اکنون در بازار موجود هستند. این ماسکها نانوموادی دارند که ساختارشان شبیه لانه زنبور است و می تواند ذرات زیر ۳۰۰ نانومتر را تا ۹۸ درصد جذب کند.

وی تاکید کرد: استفاده از این ماسک های نانویی هیچ مشکل تنفسی را برای افراد به وجود نمی آورد.

حافظی با بیان اینکه استفاده از نانومواد تولیدی در این شرکت برای تولید بندآورنده های خونریزی نیز به کار می رود گفت: یک شرکت دانش بنیان دیگر که از هیدروکسی آپاتیت تولیدی در این شرکت بهره برده توانسته بند آورنده خونریزی را تولید کند. 

وی با بیان اینکه هفتاد درصد استخوان و ۹۰ درصد دندان های یک انسان از هیدروکسی آپاتیت تشکیل شده است،گفت: در حال حاضر بند آورنده خونریزی خارجی در بیمارستان ها نیز استفاده می شود که این مشکلاتی را برای بیمار به وجود می آورد. اما این شرکت دانش بنیانی که هیدروکسی آپاتیت را از ما خریداری کرده می تواند محصول خود را جایگزین نمونه های خارجی کند.

 وی با تاکید بر اینکه در آزمایش های این بندآورنده ایرانی اثبات شده که مشکلی برای بیمار به وجود نمی آید،گفت: این  بند آورنده که حکم استخوان ساز را هم دارد به تازگی رونمایی شده است.

مدیر این شرکت دانش بنیان افزود: این محصول در دست تایید کمیته نانوی وزارت بهداشت است که وارد بازار شود.

استفاده از پوست میگو در صنعت آرایشی و بهداشتی

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تولید کننده نانو مواد عنوان کرد: در این شرکت همچنین موفق شدیم با پوست میگو و فرآیندهایی که روی آن پیاده سازی کردیم آن را در صنعت آرایشی و بهداشتی، بند آورنده زخم، نگهدارنده کتب خطی، تصفیه آب و... بکار ببریم؛ این فناوری در خارج از کشور وجود دارد ولی قیمت بالایی دارد.

استفاده از نانو مواد برای جلوگیری از پوسیدگی دندان 

حافظی با بیان اینکه محصول دیگری که با یک شرکت دانش بنیان دیگر به تولید رسانده ایم گفت: تولید موادی برای تقویت و جلوگیری از پوسیدگی دندان است.

وی با تاکید بر اینکه تولید این محصول در مرحله اخذ مجوز نهایی است، عنوان کرد: به غیر از این محصول، در بحث خمیردندان با چند شرکت کار می کنیم تا خمیردندان هایی بر پایه هیدروکسی اپاتیت برای از بین بردن انواع حساسیت های دندانی و جلوگیری از پوسیدگی تولید شود.

فرایند اخذ مجوزها طولانی است

حافظی با اشاره به مشکلات  سر راه شرکت خود در این شرکت گفت: یکی از اصلی ترین مشکلاتی که مانع از تولیدات سریع شرکتها از جمله شرکت ما می شود  فرآیند طولانی اخذ مجوز ها است؛ در این مسیر زمان های سه ماهه، پنج ماهه تنها برای بررسی اولیه محصول در وزارت بهداشت به طول می انجامد؛ همچنین برخی مجوزهایی که برای تولید محصول در مقیاس نانو است در نظر گرفته نمی شود.

وی افزود: بعد از مدت زمانی که محصول برای تاییدیه دریافت کردن نیاز به بررسی در آزمایشگاهها دارد؛ ما باید محصول را به این آزمایشگاه‌ها بفرستیم.

وی ادامه داد: این آزمایشگاه‌ها همواره دولتی هستند و تعداد آنها کم است؛ از این رو دوباره در مسیر طولانی قرار می گیریم که محصول مورد بررسی قرار بگیرد.

به گفته وی، می بایست چندین آزمایشگاه مرجع خصوصی هم داشته باشیم که سرعت تولید محصولات در این حوزه افزایش پیدا کند.

حافظی خاطر نشان کرد: همین پروسه های طولانی ما را از تولید محصولات بر پایه دانش پشیمان می کند و ما را بر این وا می دارد که به سمت تولید محصولاتی برویم که نیاز به مجوز نداشته باشند. 

وی تاکید کرد: این دریافت مجوزها و تاییدیه دریافت کردن برای شرکتی مانند شرکت ما که نانومواد تولید می کند وجود دارد اما وقتی یک شرکتی محصولی را بر پایه نانومواد خارجی تولید کند نیازی به دریافت مجوز ندارد و سریعا در مسیر تولید قرار می گیرد که این انگیزه تولیدکنندگان را کاملا تحت تاثیر قرار می دهد.

کد خبر 4795284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha