به گزارش خبرنگار مهر، بابک نگاهداری در نشست خبری که امروز به مناسبت هفته پژوهش در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد با اشاره به اینکه ۲۵ هزار هیئت علمی تمام وقت و ۳۵ هزار هیئت علمی پاره وقت با دانشگاه آزاد همکاری می کنند، اظهار داشت: حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در حال حاضر مشغول تحصیل و تحقیق هستند. همچنین دانشگاه دارای ۱۱ هزار آزمایشگاه، ۱۴۷ هزار تجهیزات آزمایشگاهی و ظرفیت های فناوری متعدد از جمله پارک های علم و فناوری و مراکز رشد است که مجموعه این تجهیزات و ظرفیت ها انصافا مجموعه بسیار بزرگ و توانمندی است که در کشور کم نظیر است.
وی از برگزاری هفتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد در هفته پژوهش خبر داد و گفت: امسال هفتمین جشنواره فرهیختگان را از اردیبهشت ۹۸ کلید زدیم و در تیرماه دستورالعمل و آیین نامه این جشنواره به واحدها ابلاغ و ارسال آثار آغاز شد. این جشنواره در سه سطح واحدهای دانشگاه، استان و سطح ملی برگزار می شود و برگزیدگان با حضور رئیس هیئت امنا و رئیس دانشگاه مورد تقدیر قرار می گیرند.
معاون دانشگاه آزاد در ادامه به محورهای جشنواره فرهیختگان اشاره کرد و گفت: کتاب های نمونه، مقالات برتر، طرح های پژوهشی، مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه های نمونه، مراکز رشد، کرسی های ترویجی، معاون پژوهشی برتر، انتخاب رساله های برتر، انتخاب واحدهای دانشگاهی و معرفی آموزشکده ها و مدارس سما موفق از محورهای هفتمین جشنواره فرهیختگان به شمار می رود.
وی ضمن اشاره به اینکه در این دوره از ۷۷ اثر از ۳۷ واحد دانشگاهی در ۲۲ استان تقدیر می شود، گفت: واحد نجف آباد با ۹ اثر منتخب و واحد خراسان با ۶ اثر منتخب و همچنین واحدهای یزد، تبریز، قزوین و رشت دارای بیشترین برگزیدگان هستند. همچنین رتبه اول مربوط به استان اصفهان با ۱۶ برگزیده، رتبه دوم مربوط به یزد با ۷ برگزیده و همچنین رتبه سوم و چهارم مربوط به استان های تهران و قزوین هر کدام با ۶ برگزیده است. همچنین رتبه چهارم مربوط به استان آذربایجان شرقی و گیلان هر کدام با ۵ برگزیده می شود.
نگاهداری با بیان این مطلب که جشنواره فرهیختگان روز چهارشنبه ۲۷ آذرماه با حضور رئیس هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد برگزار می شود، گفت: جوایز این جشنواره نسبت به سال گذشته با افزایش ۳ تا ۵ برابری مواجه بوده است.
رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه همچنین دانشگاه آزاد امسال در نمایشگاه ملی پژوهش که توسط وزارت علوم برگزار می شود، حضور دارد، بیان کرد: از ۹۰۰ محصول ارائه شده توسط واحدها، ۱۷۸ محصول انتخاب شده اند که در این نمایشگاه به نمایش درمی آیند که از این تعداد ۱۱۵ محصول در حوزه ساخت و تولید، ۷ محصول در حوزه ساختمان و صنایع وابسته، ۱۶ محصول در حوزه پزشکی و دارویی، ۲۵ محصول در عرصه فناوری اطلاعات و ۱۰ محصول در حوزه کشاورزی هستند. همچنین ۱۷ محصول که حاصل فعالیت نخبگان در باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد است، در این نمایشگاه به نمایش در می آیند.
دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد در ادامه این نشست با بیان این مطلب که بر این باور هستیم که دانشگاه آزاد در افق ۱۴۰۴ در حوزه پژوهش باید پرچم دار دانشگاه های کشور باشد، افزود: هفته گذشته در جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد آیین نامه صندوق خطرپذیر دانشگاه و همچنین آیین نامه جامع بازار فناوری و سرای نوآوری به تصویب رسید.
نظر شما