حسین عادلی، در گفتگو با خبرنگار مهر، ابراز داشت: پایانه های مسافربری مرکزی تبریز در زمینی ۱۲ هکتار احداث شده و ۲۰ هزار مترمربع شامل سالن های مسافرگیری و غرفه های تجاری و بلیط فروشی است که ۳۴ شرکت در این ترمینال فعال هستند که ۴ مورد آن بین المللی هستند.
عادلی افزود: بیشترین مسافران به شهر تهران و در داخل استان نیز شهرستان اهر جابجا می شوند.
وی همچنین اظهار داشت: اواخر شهریورماه سال جاری، سایتی به عنوان سامانه سفر ۷۲۴ ( safar۷۲۴.com )توسط سازمان پایانه های مسافربری شهرداری تبریز با همکاری مجمع امور صنفی و راه و ترابری راه اندازی شد.
مدیرعامل پایانه های مسافربری شهرداری تبریز با اشاره به اینکه تبریز به صورت پایلوت کشور در این زمینه انتخاب شده است، ادامه داد: کلیه بلیط فروشی ها در تبریز به صورت آنلاین به فروش می رسد و مسافران به صورت شبانه روزی می توانند بلیط مورد نظر خود را با مشخص کردن صندلی از این سامانه تهیه کنند و نیم ساعت قبل از حرکت با مراجعه به ترمینال، بلیط کاغذی خود را دریافت کنند.
عادلی جمع آوری بلیط فروشی های غیرقانونی، کاهش رفت و آمد مسافران به ترمینال، آرامش خاطر مسافران در تهیه بلیط، بیمه شدن مسافر و رعایت عدالت بین شرکت ها را از مزایای بلیط فروشی الکترونیکی برشمرد.
وی تاکید کرد: در جلسه هیات مدیره کلانشهرهای کشور، مقرر شد این سامانه در سطح کل کشور اجرایی شود و تمامی شهرداری ها و پایانه های مسافربری وارد این سامانه شوند.
مدیرعامل پایانه های مسافربری شهرداری تبریز در بخش دیگری گفت: پایانه مسافربری مرکزی تبریز بزرگ ترین و مهمترین پایانه مسافربری غرب کشور است که مطالعه و طراحی پروژه احداث آن در سال ۱۳۶۶ و با در نظر گرفتن فضایی به وسعت ۳۰ هکتار آغاز و ۲ سال طول کشید.
عادلی ادامه داد: این پروژه در سال ۶۸ وارد مرحله عملیاتی شد و در سال ۷۴ مرحله اول آن در ۲۲ هکتار به پایان رسید و عملیات اجرایی مرحله دوم پروژه در سال ۹۱ و در فضایی به وسعت ۷٬۵ هکتار شروع و درسال ۱۳۹۴ به صورت رسمی افتتاح شد.
نظر شما