۲۸ آذر ۱۳۹۸، ۲۰:۴۸

رئیس جامعه المصطفی خبر داد؛

ترجمه ۱۳۵۰ کتاب به ۲۵ زبان دنیا در جامعه المصطفی

ترجمه ۱۳۵۰ کتاب به ۲۵ زبان دنیا در جامعه المصطفی

قم - رئیس جامعه المصطفی العالمیه گفت: تاکنون ۱۳۵۰ کتاب در این مرکز به ۲۵ زبان ترجمه شده است که البته توانایی ترجمه تا چهل زبان نیز وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام علی عباسی در اختتامیه نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای پژوهشی جامعه المصطفی که در مجتمع امین قم برگزار شد، با گرامی‌داشت هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه، از زحمات معاونت پژوهش، پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی، پژوهشگران، استادان و دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای پژوهشی المصطفی تقدیر کرد.

وی جامعه المصطفی را نهادی علمی و ریشه‌دار در تاریخ حوزه‌های عملیه خواند و گفت: با وجود این پیشتوانه حوزوی، المصطفی نهادی بهره‌مند از روش‌های جدید آموزشی است. آموزش در المصطفی، ضمن پایبندی به سنت‌های اصیل حوزه علمیه مانند توجه به متون، نقش استاد در آموزش، مباحثه و…، از روش‌های جدید آموزشی مانند پژوهش‌محوری، تحقیق، رساله‌نویسی و… در نظام آموزشی خود بهره‌مند است.

حجت‌الاسلام عباسی، با اشاره به گستره رشته‌های آموزشی بعضاً نوپدید جامعة المصطفی، خاطرنشان کرد: در طرح تحول آموزشی، به منظور حفظ سنت‌های حوزوی تلاش شده است علاوه بر نظام آموزشی رشته‌ای، نظام سطوح سنتی حوزه علمیه نیز تقویت گردد؛ بر این اساس، نظام سطوح از سطح ۱ تا سطح ۵، به آموزش المصطفی افزوده شده و هم‌اکنون در برخی از واحدها در حال اجراست.

رئیس المصطفی تألیف بیش از ۳۸۰۰ کتاب به همت جامعه المصطفی و مراکز مرتبط با آن را در داخل و خارج کشور، یکی از دستاوردهای پژوهشی المصطفی برشمرد و گفت: تاکنون، ۱۳۵۰ کتاب در المصطفی به ۲۵ زبان ترجمه شده است که البته توانایی ترجمه تا چهل زبان نیز وجود دارد.

وی شناسایی و رتبه‌بندی بیش از شش‌هزار پژوهشگر، گردآوری ۴۶۰۰۰ اثر پژوهشی، فعالیت بیست مرکز پژوهشی پیوسته و تابعه، وجود ۸۵ انجمن علمی- تخصصی، انتشار نشریات متعدد، برگزاری نشست‌ها و همایش‌ها، ارائه فرصت‌های مطالعاتی، تدوین متون آموزشی، برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی، نگارش رساله‌ها و پایان‌نامه و… را بخشی از فعالیت‌های گسترده پژوهشی المصطفی در سال‌های اخیر برشمرد و اذعان نمود: با وجود این دستاوردهای ارزشمند و فاخر، تا دستیابی به مرجعیت علمی در عرصه علوم اسلامی و انسانی با نگاه اسلامی، راه زیادی پیش رو داریم.

حجت‌الاسلام عباسی برگزاری نمایشگاه سالانه در هفته پژوهش را فرصتی برای عرضه دستاوردها و یافته‌های علمی و تقدیر از زحمات پژوهشگران دانست و ابراز داشت: تعریف نظام ارزیابی در این نمایشگاه می‌تواند علاوه بر شناسایی و تکریم برگزیدگان پژوهشی المصطفی، موجب شناسایی قوت‌ها و جبران ضعف‌ها در سالیان آتی گردد.

کد خبر 4802521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha