به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالجواد شمس الدین در خطبههای این هفته نماز جمعه انزلی با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: پیش از انقلاب انتخابات نبود و در صورت برگزاری نیز به صورت فرمایشی و بدون حضور مردم و با مشارکت اندک برگزار شده است.
وی با بیان اینکه در این انتخاباتها افراد بر اساس خواسته آمریکایی و انگلیسی انتخاب میشدند، ادامه داد: از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی برای تعیین نوع حکومت انتخابات با مشارکت بالای مردم برگزار شد.
حجت الاسلام شمس الدین با اشاره به برگزاری انتخابات بسیار در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، گفت: در همه این انتخابات مسئولان با رأی مستقیم و یا غیرمستقیم مردم انتخاب شدهاند لذا انتخابات در کشور ما بسیار سرنوشت ساز و تعیین کننده و به معنی تصمیم گیری مردم در سرنوشت خود است.
وی با بیان اینکه غرب همیشه به دنبال شبهه افکنی و دروغ پراکنی علیه انقلاب و نظام بوده است، بیان کرد: دشمنان نظام میخواهند اثر گذاری مشارکت و رأی مردم در انتخابات را تخریب کنند اما مهم این است که مردم میدانند حضور آنها پای صندوق رأی تعیین کننده است.
امام جمعه انزلی در ادامه با تاکید بر اینکه انتخابات در کشور ما همیشه مهم بوده است، افزود: اگر یک مجلس قوی، کارآمد، صالح و در تراز انقلاب تشکیل شود قطعاً بسیاری از مشکلات کشور حل میشود.
وی ادامه داد: مجلسی که اکثریت نمایندگانش به جای افتخار به منتخب مردم بودن به سلفی با یک مسئول زن خارجی افتخار کنند، یا غیر کارشناسانه رأی داده، بدون ملاحظات زمان و شرایط کشور استیضاح کنند، برجام که خسارت محض بود را ظرف ۲۰ دقیقه با یک نشست و برخاست تصویب کند و یا روی FATF حقارت بار پافشاری نماید، باید هم مشکلات کشور لاینحل بماند.
حجت الاسلام شمس الدین همچنین افزود: مجلسی که در آن برخی بدون توجه به شرایط حاکم بر منطقه و توطئه دشمنان زمزمه استیضاح ریاست محترم جمهوری را مطرح کنند و در خارج از مجلس هم عدهای عامدانه و جاهلانه صحبت از استعفای ریاست محترم جمهوری مطرح کنند نه تنها مشکلی را رفع نخواهد کرد بلکه برابر نقشه دشمن تلقی میشود تا در ایران هم مثل عراق و لبنان خلأ دولت پدید آورند و هرج و مرج ایجاد کنند.
وی با تأکید بر اینکه حل مشکلات کشور و فهم این مسائل نیازمند مجلس قوی و کارآمد است، گفت: نمایندگان مجلس باید گوش به فرمان رهبری باشند تا مرتکب خطا نشود.
امام جمعه انزلی کاهش مشارکت مردم و عدم حضور حداکثری را یکی دیگر از اهداف دشمن عنوان و بیان کرد: زمینه صحیح مشارکت حداکثری را متولیان انتخابات با صداقت و صلابت انقلابی و نگاه درست و صحیح به فرایند احراز صلاحیت کاندیداها که حق الناس است فراهم کنند.
وی با بیان اینکه حق الناس بودن انتخابات تنها صیانت از رأی مردم نیست، افزود: در تأیید صلاحیتها علاوه بر استعلام مراجع چهارگانه باید سوابق فکری، سیاسی، اخلاقی و اجرایی داوطلبان لحاظ شود تا افراد مؤمن، صالح، انقلابی و توانمند توسط هیأتهای اجرایی و نظارت تأیید شوند در این شرایط موجب تقویت اعتماد و امید عمومی برای حضور و مشارکت حداکثری میشود.
نظر شما