به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آزادبخت ظهر دوشنبه در نشست اعضای کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان اظهار داشت: کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از کمیسیونهای حساس و حیاتی است چرا که نتایج این نشستها نقش مثبت و مؤثری در رونق تولید دارد.
وی اضافه کرد: سیاست دشمن راکد کردن حوزه تولید بوده در حالی که سیاست کشورمان رونق تولید، ایجاد کسب و کار و خلق فرصتهای شغلی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان اظهار داشت: با توجه به اینکه هنوز صورت مساله قاچاق برای ما مشخص و جمع بندی شده نیست باید در گام نخست مسیرهای نفوذ و راههای ورود و خروج کالای قاچاق را بررسی و آشکار کرد.
وی ادامه داد: برخی کالاها از بیرون کشور و برخی از تولیدات داخل استان نیز وارد چرخه قاچاق میشود که این کالاها باید دسته بندی شده و راههای قاچاق کالا مسدود شود.
آزادبخت خواستار استفاده بهینه از سامانههای تعریف شده برای هر یک از دستگاههای اجرایی شد و گفت: ناهماهنگیهایی بین برخی از دستگاهها در برخورد با کالای قاچاق وجود دارد به این صورت که سازمان صمت مجوز ماینر صادر میکند و در مقابل نیروی انتظامی از آن به عنوان کالای قاچاق یاد کرده و برخورد میکند.
وی تاکید کرد: برخی از قاچاقچیان از ناوگان حمل و نقل عمومی برای قاچاق کالا استفاده میکنند یا از طریق پُست این اقدام صورت میگیرد که باید این منفذها شناسایی و مسدود شود.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان نیز به تأکیدات ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز مبنی بر حذف واحدهای فروش لباس مستعمل از سطح جامعه اشاره کرد و گفت: این واحدها علاوه بر بحث قاچاق کالا مشکلات بهداشتی عدیده ای ایجاد میکنند.
حبیب مومیوند با اشاره به فعالیت ۸۵ واحد عرضه این البسه در شهرستانهای همدان و ملایر، گفت: در سال جاری تعداد ۴۵ واحد جمع آوری شد و فعالیت کمیسیون تا حذف کامل این واحدها ادامه دارد.
وی به فعالیتهای مستمر کمیسیون استان در حوزه مقابله با قاچاق کالا و ارز اشاره کرد و گفت: امسال تا کنون ۱۶۸ میلیارد تومان کالای قاچاق توسط نیروی انتظامی با رشد ۱۶ درصدی و ۳ میلیارد تومان توسط سازمان صمت استان با رشد ۲۱۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، کشف شده است که نشان از عزم جدی کمیسیون در راستای مقابله با قاچاق کالا دارد.
نظر شما