به گزارش خبرگزاری مهر، نشست «حکمرانی حزبی و انتخابات» با سخنرانی حجت الاسلام داود فیرحی و حجت الاسلام داود مهدوی زادگان برگزار میشود.
«حکمرانی حزبی» یکی از انواع مهم حکمرانیهاست؛ نوعی از مُلکداری و مهارت کشورداری که در دوره معاصر اهمیت زیادی یافته است. در جمهوری اسلامی ایران تاکنون، بر اساس فقه و اندیشه سیاسی شیعه، سابقه تشکیل احزاب نیز وجود داشته است البته همراه با ضعفها و کاستیها؛ احزابی همچون «جمهوری اسلامی»، «مؤتلفه اسلامی»، «کارگزاران اسلامی» و… بیانگر تلاش رهبران سیاسی جمهوری اسلامی ایران در این زمینه است.
با توجه به این موارد، و همچنین در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و لزوم مشارکت آگاهانه و فعالانه مردم در این انتخابات از طریق مشارکت احزاب یا جریانها، دوباره بحث تشکیل و فعالسازی این نهادها در سپهر سیاسی ایران، اهمیت وافری یافته است. ماهیت حکمرانی حزبی چیست و چه تمایزی با حکمرانیهای سنتی دارد؟ معیارهای صحیح و نادرست در حکمرانی حزبی چیست؟ چه نسبتی میان صنعت حزب و فقه سیاسی شیعه در ایران وجود دارد؟
در این راستا، مدرسه حکمرانی شهید بهشتی با رصد مهمترین موضوعات و مسائل حکمرانی روز که یکی از مهمترین آنها انتخابات و مشارکت آگاهانه مردم در تعیین سرنوشت کشور است، در نظر دارد نشستی تخصصی با عنوان «حکمرانی حزبی و انتخابات» با حضور اساتید برجسته و صاحبنظران برگزار نماید. لذا از علاقهمندان دعوت میشود در این نشست حضور بهم رسانند.
سخنرانان این نشست حجتالاسلام داود فیرحی (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران) و حجتالاسلام داود مهدویزادگان (عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) خواهند بود.
محورهای نشست:
- چیستی و چرایی حکمرانی حزبی در کشور
- کارکردهای حکمرانی حزبی در کشور
- الزامات حکمرانی حزبی در کشور
- حکمرانی حزبی و انتخابات
زمان: پنجشنبه، ۵ دی ماه ۱۳۹۸، ساعت ۸:۳۰ - ۱۰:۳۰
مکان: دانشگاه عالی دفاع ملی - سالن شهید صیاد شیرازی
جهت هماهنگی با شماره ۰۹۱۸۸۶۰۳۵۹۵ تماس بگیرید.
نظر شما