پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۳۹

حجت الاسلام علوی:

حضور بهنگام مردم در ۹ دی توطئه دشمنان را ناکام گذاشت

حضور بهنگام مردم در ۹ دی توطئه دشمنان را ناکام گذاشت

وزیر اطلاعات گفت: ۹ دی روز بصیرت و میثاق با امام و ولایت، یاد آور خلق حماسه ای است که با درک، بینش و حضور بهنگام ملت بزرگ و فهیم ایران اسلامی بوقوع پیوست و توطئه دشمنان را ناکام گذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود علوی وزیر اطلاعات با صدور پیامی به مناسبت فرارسیدن ۹ دی تاکید کرد: ۹ دی روز بصیرت و میثاق با امام و ولایت، یاد آور خلق حماسه ای است که با درک، بینش و حضور بهنگام ملت بزرگ و فهیم ایران اسلامی بوقوع پیوست و توطئه دشمنان را ناکام گذاشت.

متن پیام به شرح زیر است:

فرا رسیدن ۹ دی روز بصیرت و میثاق با امام و ولایت، یاد آور خلق حماسه ای است که با درک، بینش و حضور بهنگام ملت بزرگ و فهیم ایران اسلامی بوقوع پیوست و توطئه دشمنان را ناکام گذاشت.

اینک که یک دهه ازعظمت آن حرکت تاریخ ساز می گذرد و این عظمت، با شکل گیری دسیسه های ناکام پیدا و پنهان استکباری، بیش از پیش جلوه نموده، دوستداران انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را به توصیف و تحسین آن حضور باشکوه و سرنوشت ساز وا می دارد.

اینجانب روز پرافتخار و غرور آفرین نهم دی را به محضر با سعادت ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (حفظه الله) و ملت آگاه ایران اسلامی تبریک عرض می نمایم.

یقیناً سربازان گمنام آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در پایگاه عظیم مبارزه و جهاد، با استعانت از الطاف خفیه‌ی الهی، آنی در انجام وظایف خطیر خویش تعلل نورزیده و در حفظ و حراست از امنیت پایدار این نظام مقدس، دستاوردهای امام راحل (رضوان الله تعالی) و شهدای والامقام از هیچ کوشش و جانفشانی، دریغ نخواهند نمود.

سید محمود علوی

کد خبر 4810604

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha