به گزارش خبرگزاری مهر، علی اشراقی درباره این جلسه گفت: بنا به تقاضای رئیس دانشگاه تهران که خواستار تشکیل جلسهای با حضور اعضا کمیسیون ماده پنج بود، طرح ساماندهی دانشگاه تهران (پردیس مرکزی دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران) با حضور مسئولین مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج افزود: طرح مذکور که مرداد ۹۶ مجدداً به تصویب کمیسیون ماده پنج رسیده بود، در جلسه اردیبهشت ۹۸ در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران مطرح و مقرر شده بود، محدوده ملاک عمل طرح، ساماندهی حریم درجه یک اثر ثبتی دانشگاه تهران در بخش شمالی محور انقلاب باشد و نیازهای توسعه فضایی دانشگاه با حفظ ضوابط میراث فرهنگی، محدود بر قطعاتی باشد که تا تاریخ این مصوبه به تملک کامل دانشگاه درآمدهاند.
وی افزود: هم چنین مقرر شده بود در سایر بخشها رویکرد طرح، از تملک، تخریب و بازسازی توسط دانشگاه به پالایش عملکردی با جلب مشارکت مالکان و سرمایه گذاران تغییر یابد و مالکان در چارچوب ضوابط حریم درجه یک اثر ثبتی دانشگاه تهران و الزامات استقرار فعالیت بر اساس ملاحظات همجواری با دانشگاه تهران و بخشی نیز معطوف به حفظ جریان سکونت و خدمات پشتیبان، بنا احداث کنند.
اشراقی گفت: بر اساس تصمیم شورایعالی شهرسازی قرار شد در محدوده مصوب تغییری ایجاد نشده و ارتفاع مجاز جهت احداث بنا در حوزه پیرامون دانشگاه با توجه به ضوابط میراث فرهنگی ۱۲ متر از سطح معبر مجاور باشد.
وی گفت: پس از دریافت نظر رئیس دانشگاه تهران و مشاور و بحث و بررسی اعضا، با توجه به مصوبه شورایعالی مبنی بر ارائه مجدد طرح ساماندهی حوزه پیرامون دانشگاه پس از تغییر اساسی رویکرد، به مشاوران و نمایندگان دانشگاه اعلام شد طرح را اصلاح کنند تا کارگروه فنی کمیسیون ماده پنج به آن رسیدگی کند.
اشراقی افزود: هم چنین در این جلسه درباره طرح تفصیلی ویژه منطقه ۲۲ رایزنی شد.
وی گفت این طرح که در آذر ۹۷ در کمیسیون ماده پنج مطرح شده بود در مرداد ۹۸ کلیات آن به تصویب شورایعالی شهرسازی و معماری ایران رسیده و مقرر شده است شهرداری تهران طرح ویژه منطقه را با اخذ نقطه نظرات شورای اسلامی شهر تهران و اعمال اصلاحات مطابق مصوبه، حداکثر ظرف مدت دو ماه به تأیید کمیسیون ماده پنج شهر تهران برساند.
اشراقی گفت: با توجه به اینکه منطقه ۲۲ شهر تهران یکی از وسیعترین مناطق شهری به وسعت حدود ۵۸۸۶ هکتار است که از شمال به ارتفاعات شهر، از غرب به استان البرز، از شرق به رود دره کن و از جنوب به آزاد راه تهران- کرج محدود میشود، پس از دریافت گزارش رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران و مشاور تهیه کننده طرح مقرر شد، معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران ضمن پیگیری جهت گرفتن نظر شورای اسلامی شهر تهران، پس از اعمال اصلاحات مطابق مصوبه شورایعالی و نقطه نظرات کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر، مراتب را به کارگروه فنی کمیسیون ماده پنج ارئه کند.
نظر شما